Reclamació amb CCOO-Educació per exigir el compliment de les sentències del TJUE (Tribunal de Justícia de la Unió Europea).
Amb aquest formulari recollim les dades per detectar els possibles abusos de contractació temporal i analitzar la viabilitat de fer una demanda jurídica per aconseguir la nova indemnització pels cessaments o finalització de contractes ajustada a la sentència del Tribunal de Justícia Europeu.
El formulari és una mica llarg i complex, ja que el procés jurídic també ho pot ser; però necessitem totes aquestes dades per poder començar a analitzar cada cas en particular.
Una vegada analitzada la informació ens posarem en contacte amb tu. En aquell moment, t'informarem de la quantia de les possibles indemnitzacions que pots reclamar, així com de les despeses que aquestes reclamacions comportarien.
Serà aleshores quan decidiràs si vols posar la demanda. Fins llavors, no hi ha cap compromís per part teva.
Email address *
Personal funcionari (interí i substitut)
Aquest formulari s'adreça als treballadors i treballadores que han tingut una o vàries relacions de treball TEMPORAL (nomenaments) extingides a partir del 14 de setembre de 2012.
Personal laboral temporal
Aquest formulari s'adreça als treballadors i treballadores que han tingut una o vàries relacions de treball TEMPORAL (contractes) extingides a partir del 14 de setembre de 2015.

Tot i així, et demanarem dades des de 2012 per comprovar possibles abusos en la contractació temporal.

Estàs en alguna d'aquestes situacions? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of CCOO Catalunya. Report Abuse - Terms of Service