Tilmelding til 2020 begynderhold - Kajakklubben Krogen
INFO:
Hvis du er i tvivl om hvad man kunne tænke sig at ro i, er der lidt info herunder. Derudover kan du vælge "Jeg har ikke besluttet mig endnu" og så kan du få lidt mere info på Introaftenen og i svømmehallen.

Du skal medbringe et svømmebevis på at du kan svømme 1000m. Det kan du få i alle svømmehaller hvis du f.eks. spørger i informationen eller en livredder.
Svømmebevis SKAL kunne forevises senest 1. kursusdag på vandet (ikke introdagen). Hvis du ikke har det der, kan du ikke deltage på kurset.

Prisen for kurset er 2650 kr. og indeholder medlemskab i klubben for 2020, samt nøglebrik til klubhuset.
Betalingen skal falde efter introdagen og før 1. dag på vandet.

Alle nedenstående informationer er påkrævet for at kunne udstede et gyldigt IPP bevis samt at få medlemskab i Kajakklubben krogen.

Du er først fuldt tilmeldt når du får en bekræftelse herpå.
Kajaktyper: Turkajak
En turkajak er en let kajaktype med en længde på 5,20 m og en bredde på 0,51-0,60 m. Den er bygget af glasfiber eller kulfiber. Turkajakken har et stort cockpit hul således det er nemt at komme ned i den og op af den. Turkajakken vejer typisk 11-15 kg og er let at håndtere på land, når den skal bæres ned til havnen eller på stranden og den glider let i vandet.
Turkajakken roes med en pagaj type der kaldes “wingpagaj”. Denne pagaj er tilpasset i formen som nærmest styre sig selv igennem vandet og giver et godt modhold og hermed også en god fremdrift af kajakken. Turkajakken styres med et lille ror som aktiveres med en lille styrepind der er placeret på fodsparket. Der findes som først nævnt turkajakker med forskellige bredder og de bredde er stabile og de smallere er mindre stabile kajakker, men kan roes af alle. Turkajakken henvender sig til roere der vil ro en tur kystnært og på søer og å ligesom den også henvender sig til roere der vil motionere og ro stærkt og deltage i kajakløb.

Har du behov for mere info herom kan du kontakte Anders Jensen, Tlf: 20415770, aj@ajensen.dk
Kajaktyper: Havkajak
Havkajak er en meget stabil, men også tungere kajak, der oprindeligt er bygget til langfart. Der er flere meget forskellige typer fra smalle og lave grønlænder-kajakker, der fx egner sig til leg, surf og rul, til bredere og tungere havkajakker. Havkajakker er gennem de seneste år blevet meget populære, og mange private har i dag en havkajak liggende uden at være medlem af en kajakklub. En havkajak giver mulighed for at tage på længere ture med oppakning og for at opleve naturen og fremmede farvande og strande. Havkajakker findes både med ror, finne eller uden hverken ror eller finne. Vægten for en havkajak ligger normalt fra omkring 25-28 kg for plastkajakker, noget lettere for kajakker i glasfiber eller kulfiber.

Har du behov for mere info herom kan du kontakte Nicklas M. Danholm, Tlf: 29805077, nicklas.m.danholm@gmail.com
Hvilken type kajak vil du ro i? *
Vælg hvilken type kajak du ønsker at ro i, holdene bliver sat på introdagen lørdag d. 18. april.
Fornavn *
Efternavn *
Adresse *
By *
Postnummer *
Kommune *
Fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Telefon nummer *
Email adresse *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy