Ehdokasasettelu
Tällä lomakkeella voit kertoa, minkä novellin tai novellien pitäisi sinun mielestäsi päästä Atoroxin äänestyslistalle. Ehdokasasettelu on ympärivuotinen, joten voit ehdottaa novellia heti luettuasi sen.

Lomakkeita voi lähettää useita, joten voit ehdotella novelleja pitkin vuotta sitä mukaa, kun luet niitä. Täytä alle oma nimesi ensimmäiseen kenttään ja ehdottamasi novelli(t) toiseen kenttään, klikkaa lopuksi "Lähetä". Muistathan merkitä myös julkaisun, jossa novelli on ollut! Tämä helpottaa huomattavasti Atorox-vastaavan työtä.

Linkki vuonna 2020 julkaistuihin novelleihin ilmestyy tähän, kunhan novellilistan kokoaminen aloitetaan.

Jos lähetät vahingossa virheellisiä tietoja, ota yhteys Atorox-vastaavaan: atorox2021@tsfs.fi

HUOM! Älä ilmianna julkaistua novellia tätä kautta. Jos ehdotat novellia, jota ei vielä löydy novellilistalta, ilmoita siitä Atorox-vastaavalle sähköpostiin. Ehdokasasettelun äänet käydään läpi vasta ehdokasasettelun päätyttyä, joten lomakkeen kautta ilmiannettu novelli tulee Atorox-vastaavan ja esiraadin tietoon todella myöhäisessä vaiheessa ja koko Atorox-prosessi saattaa viivästyä.

(Nyt kun vuoden 2020 listaa ei ole alettu koota, tämän huomautuksen ohjetta on vaikea noudattaa. Voi antaa äänesi mille tahansa vuoden novellille, mutta jos se on mielestäsi ilmestynyt tosi harvinaisessa julkaisussa, ilmoita siitä Atorox-vastaavan sähköpostiin.)
Oma nimesi
Kirjoittajan nimi, tekstin nimi ja julkaisu
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy