24. Szaporodásbiológiai Találkozó
Szaporodásbiológiai Társaság
Rendezvény ideje: 2018. szeptember 21-22.
Helyszín: Best Western Plus Lakeside Hotel****
Postacím: 8000 Székesfehérvár, Ligetsor 50 A
Kapcsolat: admin@szapbiol.hu
Résztvevő adatai
Név *
Your answer
Beosztás *
Your answer
Munkahely *
Your answer
Cím *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefon *
Your answer
Kamarai pecsétszám
Your answer
Kamarai területi szervezet *
Részvételi díj *
A részvételi díj magában foglalja: a konferencián való részvételt, a kávészüneteket, 2018. szeptember 21-én a vacsora + borkóstoló, valamint 2018. szeptember 22-én az ebéd költségét. Az árak bruttó árak. A Szaporodásbiológiai Társaság Tagjainak csak abban az esetben tudjuk a tagok számára biztosított kedvezményt nyújtani, amennyiben a konferenciára való regisztrációt megelőzően a 2018. évi tagdíjat már befizették.
Étkezések igénybe vétele *
A regisztrációs díj magában foglalja a szeptember 21-i vacsora + borkóstoló, valamint a szeptember 22-i ebéd költségét. Mindemellett kérjük, hogy a szervezés megkönnyítése érdekében az alábbiakban jelezze, hogy kéri-e a felsorolt étkezéseket.
Required
Étkezéssel kapcsolatos egyedi kérések *
Kísérő számára kért étkezés *
Amennyiben a konferenciára nem regisztrált kísérő részt venne a 2018. szeptember 21-i vacsorán és borkóstolón, valamint az szeptember 22-i ebéden, kérjük, hogy alább jelezze
A Szaporodásbiológiai Társaság logójával hímzett póló *
Lehetőség van a Szaporodásbiológiai Társaság logójával hímzett galléros fehér pólók rendelésére (2500.- ft / db; M, L, XL méret). Az előre megrendelt pólók a koferencia helyszínén, a regisztrációs csomaggal együtt kerülnek átadásra.
nem kérek pólót
1 db
2 db
M-es póló
L-es póló
XL-es póló
Számlázási információk (amennyiben eltér a fent megadottól)
Számlán feltüntetendő név
Your answer
Számlázási cím
Your answer
Szállással kapcsolatos információk
A részvételi díj nem tartalmazza a szállásköltséget.

Kérünk minden résztvevőt, hogy a szállását egyénileg és időben rendezze!
A rendezvény helyszínéül szolgáló Best Western Plus Lakeside Hotel**** (8000 Székesfehérvár, Ligetsor 50 A) a konferencia résztvevői számára korlátozott számban kedvezményes szálláslehetőséget biztosít.

Egyágyas szoba: 17.200.- HUF / szoba / éj
Kétágyas szoba: 21.400.- HUF / szoba / éj

A fenti szobaárak tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit. Az idegenforgalmi adó külön fizetendő, melynek mértéke 450.- Ft/fő/éj, 18 éves kor felett és 70 éves kor alatt.
A szálloda saját parkolójában térítésmentesen lehet parkolni.

A szobákat az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni és a távozás napján 12:00 óráig kell elhagyni. A későbbi kijelentkezésre is foglaltságtól függően van lehetőség térítés ellenében. A szállás foglalást a reservation@lakesidehotel.hu e-mail címen keresztül, Cserki Annamáriának címzett levélben tudják megtenni, a foglaláskor az e-mail tárgyában a SZAT2018 szöveget tüntessék fel.

A kedvezmény igénybe vételéhez kérjük, hogy mielőbb regisztráljanak a konferenciára. A Szaporodásbiológiai Társasághoz beérkező on-line regisztrációt követően jelentkezését visszaigazoljuk és előlegbekérőt küldünk.

Véglegesítés előtt
FONTOS INFORMÁCIÓ! A befizetést követően díj visszatérítésre nincs lehetőség.
A jelentkezés elküldését követően a jelentkezési lap módosítására már nem lesz lehetősége. Kérjük, hogy figyelmesen olvassa át válaszait mielőtt a "Küldés" gombra kattintana!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service