ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Aναίμακτου lifting Κυριακή 25 Οκτωβρίου ώρα 12.00

Αγαπητοί συνεργάτες,
Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση των συνδυαστικών θεραπειών ΑΝΑΙΜΑΚΤΟΥ λίφτινγκ-βλεφαροπλαστικής με το μηχάνημα πλάσματος JET PLAMINGO, μη ενέσιμου φίλλερ (και χωρίς αναισθησία) και της μή ενέσιμης μεσοθεραπείας + botox λαιμού με το MesoSkin. Στο τέλος θα σας παρουσίασουμε και τα επαγγελματικά προιόντα πεπτιδίων της ESSEL στή MEDILASER στην Ησιόδου νρ.26 (1ος όροφος) στο ύψος της Ρηγίλλης νρ. 25 (στο φανάρι πλατείας Σκούζε)

Το θέμα και ο τρόπος ανάπτυξης θα είναι τα εξής:

12.00-13.00 – Παρουσίαση της θεραπείας με PLASMA JET PLAMINGO – βλεφαροπλαστική, αντιγήρανση, λεύκανση, τόνωση, απορρόφηση δραστικών ουσιών, θεραπείες ακμής, pilling, θεραπείες για το τριχωτό της κεφαλής.

13.00-14.00 –ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΟ ΦΙΛΛΕΡ - HYALURON PEN, θεραπείες αύξησης των χειλιών και πλήρωση ρυτίδων με υαλουρονικό οξύ MESOFILLER, χωρίς βελόνα, χωρίς αναισθησία και χωρίς πόνο.

14.00-15.00 ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - MESOSKIN- μή ενέσιμη μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ MESOFLASH, με εξαιρετικά αποτελέσματα και άλλες τεχνικές μεσοθεραπείας με συνδυασμό botox.

Παρουσίαση της θεραπείας PLASMA o πλαστικός κρ Παναγιώτης Σάνδρης
Παρουσίαση της θεραπείας HYALURON PEN & Mesoskin ή δερματολόγος Adina Martinescu.

Οι θέσεις του workshop είναι περιορισμένες 8 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε όποιον καταθέσει το αντίτιμο των 50 ευρώ που αντιστοιχεί σε ισόποσο δώρο 2 φιαλιδίων MESOFLASH (κοκτέιλ μεσοθεραπείας) των 10ml το καθένα.

Πακέτα εκμάθησης :
A. 3ωρη-4ωρη εκπαίδευση απο πλαστικό χειρούργο, με δικό σας μοντέλο.
Κόστος εκπαίδευσης ανα συμμετοχή 250€, με επιπλέον χρέωση 100€ για την αγορα 10ml reticulated filler και προαιρετική χρέωση 100€ για το hyaluron pen(δυνατότητα χρήσης δικού σας hyaluron pen)

B. 3ωρη-4ωρη εκπαίδευση απο εξειδικευμένο καθηγητή αισθητικής, με δικό σας μοντέλο.
Κόστος εκπαίδευσης ανά συμμετοχή 100€, με επιπλέον χρέωση 100€ για την αγορά 10ml reticulated filler και προαιρετική χρέωση 100€ για το hyaluron pen(δυνατότητα χρήσης δικού σας hyaluron pen)

Γιαυτό συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τις ερωτήσεις της παρακάτω φόρμας για να έχετε προτεραιότητα και για να σας στείλουμε αριθμό λογαριασμού της εταιρίας μας.

Με εκτίμηση,
Για την Dermaline Plus
Δημήτρης Μέρτικας
6974439449
www.dermaline.eu
Email *
Clear selection
Ονομα Επωνυμο *
τηλέφωνο-κινητό *
Η ειδικότητά μου είναι *
Εχω ιατρείο στην πόλη *
Ενδιαφέρομαι τώρα για *
θέλω να εκπαιδευτώ από γιατρό σε :
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy