Amaryllis bloembollen verkoop
Beste,

Onze kaas-en wijnavond werd dit jaar geannuleerd. We willen het doel dat wij samen vooropstelden met onze leerlingen echter niet uitstellen. 𝗗𝗲 π—Έπ—Ήπ—²π˜‚π˜π—²π—Ώπ˜€ 𝗲𝗻 𝗹𝗲𝗲𝗿𝗹𝗢𝗻𝗴𝗲𝗻 van de lagere school π—Έπ—Όπ˜‡π—²π—» ervoor om 𝗱𝗲 π—Όπ—½π—―π—Ώπ—²π—»π—΄π˜€π˜ te besteden aan 𝗲𝗲𝗻 π˜€π—½π—²π—²π—Ήπ—΅π˜‚π—Άπ˜€π—·π—², 𝗲𝗲𝗻 π˜€π—½π—²π—²π—Ήπ˜π˜‚π—Άπ—΄ en π—Ήπ—²π—²π˜€π—―π—Όπ—²π—Έπ—²π—».

Via onderstaand formulier kan u uw bestelling voor de bloembollen plaatsen. Wij bieden u bloembollen van de rode Amaryllis aan.

1 Amaryllis = €12,50
vanaf 2 Amaryllissen €10,00 per stuk

Na het invullen van het formulier zal u een bevestigingsmail ontvangen. Onderaan vindt u het rekeningnummer waarop u het totaalbedrag mag storten. Gelieve de mededeling ook te noteren bij de overschrijving.

De bestelde Amaryllissen worden meegegeven aan uw (klein)kind in de week van 20 december. Indien u geen (klein)kinderen op onze school heeft, kan u uw bestelling in de week van 20 december in de voormiddag afhalen aan het secretariaat.

Let op! 𝑢𝑷 = 𝑢𝑷. Wij laten u weten wanneer de bloembollen uitverkocht zijn. Mocht u reeds een bedrag gestort hebben, dan wordt dit terugbetaald.

𝗩𝗼𝗼𝗿𝗱𝗲𝗹𝗲𝗻 van deze Amaryllis:
- verpakt in een handig geschenkdoosje
- reeds opgepot
- leuk kerst- of eindejaarsgeschenk

Alvast bedankt voor uw steun!

Team KBO Ename
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Amaryllis: opgepot en geschenkdoos
Familienaam *
Voornaam *
Familie van... (naam van uw kind + klas) *
Telefoonnummer *
Hoeveel Amaryllissen wenst u te kopen? *
Opmerking?
Ik schrijf het bedrag over op het rekeningnummer BE16 7375 0401 5174 van KBO Ename, met daarbij de vermelding 'Amaryllis (familienaam + voornaam)'. Uiterlijk te betalen tegen donderdag 16 december. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of KBO. Report Abuse