Intresseanmälan inspirationsföreläsning och grundkurs i Spiral Stabilisering
Här kan du göra din intresseanmälan till föreläsningen om eller grundkursen i Spiral Stabilisering. Då tillräckligt antal anmälningar erhållits kommer vi att kontakta dig för att komma överens om lämplig dag och tid. Intresseanmälan är inte bindande, slutlig anmälan görs då dag och tid har bestämts.
Email address *
Namn *
Telefonnummer dagtid *
Önskemål om dag och tid. Ange alla de tider och dagar du oftast skulle kunna deltaga på. Om du inte har några önskemål eller om tiderna varierar, kan du ange det i nästa fråga istället. Tid för föreläsningen/träningen är ca 60 minuter under intervallet.
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Helg
FM (9-12)
Lunch (12-15)
EM (15-18)
Kväll (18-20)
Om du inte kan ange tider ovan, ge gärna svar här istället. På sista alternativet finns plats att skriva egen text.
Vi kommer under hösten också att planera in en föreläsning för den som vill veta lite mer om Spiral stabilisering. Är du intresserad av denna?
Clear selection
Detta är en intresseanmälan, och den slutliga anmälan görs då kursstart är bestämd. Kursavgiften debiteras först då slutlig anmälan har bekräftats. Inspirationsföreläsningen är kostnadsfri, fika finns att köpa till självkostnadspris. Du medger även att dina kontaktuppgifter sparas för kommunikation angående kurserna i Spiral Stabilisering så länge ditt intresse kvarstår. Vill du ta tillbaka din intresseanmälan kan du göra det i samband med att informationsmailen sänds ut. Svara då bara på mailet. *
Required
Har du frågor eller vill veta mer, ring eller maila mig. Välkommen med din anmälan!
Ann-Catherine på Hälsokällarn
tel 070-3325721
info@halsokallarn.se
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy