Bestillingsskjema BGF-Sangpakka 2020
Skjærgårds og BGF har dessverre måttet avlyse Barnegospelfestivalen i Kragerø 2020. Det er veldig kjedelig, og vi vet at mange barn og korledere savner BGF og inspirasjonen dere er vant til og hadde planlagt å få oppleve der. For mange av dere er BGF en anledning til å finne nye sanger til korets repertoar, hovedsakelig blant sangene som brukes på festivalen, men denne muligheten har dere ikke fått i år.

Det vil vi gjøre noe med!

Vi har derfor satt sammen en BGF-sangpakke med sanger og tilhørende ressurser fra instruktører og bidragsytere som har vært med på Barnegospelfestivalen i Kragerø. Denne tilbyr vi nå til barnekor som har deltatt på BGF de siste årene, og håper dere kan bruke denne i deres lokale korarbeid.


BGF-SANGPAKKA 2020 INNEHOLDER:
- 1-2 sanger fra instruktører/bidragsytere som har vært med på BGF tidligere. Originalversjon av sangene finnes i spilleliste i Spotify «BGF-Sangpakka 2020»: bgf.no/spilleliste-sangpakka-2020
- Noter til sangene (evt. besifring/«blekke»)
- Tekst til sangene
- Singback/instrumentalversjon av sangene
- Eventuelt andre ressurser til sangene (musikkvideo, video med bevegelser, originalversjon, alternativ note el.)
- Informasjon om hvor og hvordan man kan få tak i flere sanger og ressurser fra instruktørene/bidragsyterne.

KJØP BGF-SANGPAKKA TIL DITT BARNEKOR
- Pris: kr 500,- for hele pakka samlet. Inntektene fra salget fordeles uavkortet på bidragsyterne/instruktørene.
- Sangene og ressursene i BGF-Sangpakka skal kun brukes i koret de er kjøpt inn til.
- Ressursene vil gjøres tilgjengelig kun digitalt, hovedsakelig via Dropbox.
- Bestilling skjer via bestillingsskjemaet nedenfor.
- Vi oppfordrer til å sende inn bestilling innen 15. desember. Det gir oss mulighet til å administrere bestillinger og sender ut ressursene før nyttår og oppstart av vårsemesteret.


STØTT DE SOM LAGER MUSIKK FOR BARN OG UNGE!
Vi heier på alle som lager, bruker og hører på kristen musikk for barn og unge! For at vi skal kunne drive barnekorarbeid, både festivaler og lokalt korarbeid, er vi avhengig av at det lages god musikk for målgruppa, og dette forutsetter at låtskrivere får betalt. Det er i vår felles interesse!

Ved å kjøpe BGF-Sangpakka bidrar du til at instruktører og bidragsytere på BGF får betalt for musikken de lager og kan fortsette med det. Vi vil også oppfordre til å kjøpe flere sanger og ressurser fra bidragsyterne.

Kanskje har koret igjen noen Frifond-midler, eller kanskje har menigheten noen ubrukte trosopplæringskroner nå før jul? Da kan dere bruke av disse midlene til å kjøpe sangpakka og/eller andre ressurser fra instruktørene/bidragsyterne.

Husk også å rapportere all musikkfremføring på konserter, gudstjenester og liknende til TONO. Da får komponister/tekstforfattere inntekter for bruken av musikken, ofte uten at det koster noe ekstra for arrangøren (koret/menigheten). Mer info finner du her: https://www.tono.no/artikkel/kirke/.Opplysningene du oppgir i bestillingen vil behandles i tråd med Stiftelsen Skjærgårdsgospel sin personvernerklæring. Les mer her: bgf.no/personvern

Har du spørsmål: ta kontakt med prosjektleder og programansvarlig Kristin Brandsæter Torgersen: kristin@sginfo.no.

Email address *
Navn *
Navn på deg som sender inn bestillingen / kontaktperson for bestillingen
Mobilnummer *
Mobilnummer til deg som sender inn bestillingen
Navn på barnekor *
Sangene og ressursene i BGF-Sangpakka skal kun benyttes til bruk i koret det er kjøpt inn til.
E-postadresse for å motta BGF-Sangpakka
Innholdet i BGF-Sangpakka sendes ut på e-post eller via link som sendes på e-post. Dersom du ønsker dette sendt til en annen mailadresse enn oppgitt øverst i bestillingen kan du skrive denne inn her.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Skjærgårdsgospel. Report Abuse