Behind the Corner - playlist & shop
Achterhoekse muzikant!? Heb jij nog dozen met CD’s op zolder of in de schuur? Ga dan ook (weer) verdienen aan je muziek en merchandise en steun meteen de Achterhoekse popcultuur!

Verkoop je LP’s, cd’s, dvd’s of merchandise via iDEAL betalingen in de Behind the Corner Webshop. Achterhoekse bands en muzikanten die (ook) gedraaid willen worden bij Behind the Corner radio, kunnen via www.behindthecorner.nl/uploaden hun muziek aanmelden voor de play list.

Deel 1 - In de play list: Vul de algemene info van je muziek in zoals de naam van de band en het album, de tracklist, het jaartal etc.

Deel 2 - In de shop: Vul je bankrekening gegevens in zodat Behind the Corner het ontvangen geld kan overmaken en andere info zoals de verkoopprijs, verzendkosten, voorraad etc.

Stap 3 - De bestanden: Mail het artwork van je album en de mp3's (min. 320 kb en met uiteraard de titels van de nummers) via WeTransfer naar meindert@behindthecorner.nl.

>> Muzikanten ontvangen van iedere bestelling een mail en zijn zelf verantwoordelijk voor een goede verzending naar de klant.
>> Muzikanten en hun fans steunen de initiatieven van Behind the Corner met een bijdrage van 30% per verkocht item.

Voor- en achternaam contactpersoon *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.