Påmelding valpetreff
Fått valp, men klaffer det aldri helt å gå valpekurs? Har du gått valpekurs men ønsker du å fortsette å trene med hjelp av instruktør? Eller ønsker du rett og slett å bli kjent med flere valpeeiere? Da er valpetreff noe for dere!

Våre valpetreff er for valper og unghunder opp til 1 år. Når dere blir med på valpetreff velger dere selv om dere melder på til en eller flere samling om gangen. Dere velger selv hvilke dager passer for dere!

På våre valpetreff har man mulighet til å trene på forskjellige øvelser med forstyrrelser fra andre valper, samt få hjelp fra instruktøren etter behov. På alle valpetreff har vi fokus på å jobbe med kontakt og relasjon med våre valper, og blir det lagt mye vekt på å ha det artig sammen. :-) Det vil også være mulighet til kontrollert med de andre valpene for de som ønsker det.

Valpetreffet foregår på vårt inngjerdede bane på Havstein (Byåsen), og vi har mulighet å trekke inn om været tilsier det.

Når: Fredager kl10 - kl11.30
Hvor: Havstein, Byåsen
Pris per valp: 200kr

Instruktøren er Annemarie
Email address *
Fornavn, etternavn på fører(e) *
Postnummer *
Gatenavn *
Telefonnummer *
Kallenavn på hund *
Rase på hund *
Fødselsdato på hund *
MM
/
DD
/
YYYY
Velg datoer du ønsker å være med på *
Det er mulig å melde seg på flere datoer i samme slengen, eller å komme tilbake til skjemaet ved senere tidspunkt for å melde på flere dager.
Required
Kommentar, spesielle ønsker eller problem?
Egenerklæring *
Required
Betalingsinformasjon *
Påmeldingen er økonomisk bindende. Det koster 200kr per treningssamling. Legg sammen beløpet for de dagene du har krysset av, og vipps beløpet til Sportshunder AS #13207. Merk betaling med navn fører, navn hund, og dato.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy