Geestelijke gezondheidszorg en verstandelijke beperking
VOLZET!!! Helaas, onze beide webinars zijn volzet. Het is dus enkel nog mogelijk om het boekje te kopen. We bekijken of we eventueel een derde datum kunnen voorzien. Duid zeker aan verder in het formulier als je hiervan op de hoogte gehouden wenst te worden.

Via dit formulier kan je je inschrijven voor de webinar van het COVER-team. Deze vindt twee keer plaats:
- op maandag 25 januari 2021 van 14u tot 15u30
- op dinsdag 2 februari van 10u tot 11u30

Ze stellen er graag 'Mensen met een verstandelijke beperking in de Geestelijke Gezondheidzorg' voor en nemen jullie op een toegankelijke manier mee in hoe je therapeutisch kan werken met personen met een verstandelijke beperking.

In wat volgt, kan je kiezen om je in te schrijven voor de webinar mét aankoop van het boekje inbegrepen. We raden deze optie sterk aan, omdat het boekje een waardevolle aanvulling is op de webinar. Je kan je ook inschrijven zonder aankoop van het boekje of enkel het boekje bestellen, zonder de webinar mee te volgen.

Kort voor de aanvang van de webinar ontvang je een MSTeams-link waarmee je zal kunnen deelnemen. We hebben daarvoor natuurlijk wel jullie correcte gegevens nodig ;-)

Alvast bedankt om deze in te vullen!
Email address *
Voor- en achternaam *
Helaas, onze beide webinars zijn volzet. Het is dus enkel nog mogelijk om het boekje te kopen. We bekijken of we eventueel een derde datum kunnen voorzien. Heb je hier interesse voor? Duid dan de optie aan waarbij je op de hoogte gehouden wenst te worden.... Duid aan wat van toepassing is en stort het juiste bedrag op de rekening van CGG Waas & Dender*. De inschrijving is pas compleet na ontvangst van betaling. *
* BE63 7765 9528 9808, met vermelding van "COVER-boekje en/of webinar + voor- en achternaam + gewenst aantal exemplaren".
Enkel bij aankoop boekje: adres* waarnaar het verzonden mag worden
*Straatnaam + huisnummer en eventuele toevoegingen, postcode + stad, land
Met welke doelgroep ga je gewoonlijk aan de slag? *
Required
Werk(te) je reeds met personen met een verstandelijke beperking? *
Wat hoop je uit deze webinar mee te nemen? *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy