Vénégy Fesztivál és Színházi Találkozó Jegyinformáció
Kedves Vénégyesek!

Az újonnan meghirdetett kormányrendelet miatt (168/2020. (IV. 30.) Korm. rendelet a védelmi intézkedésekről), 2020. augusztus 15-ig bezárólag nem lehet rendezvényeket tartani. Ez a rendelet a 2020. június 25. és 28. között megrendezésre kerülő Vénégy Fesztivál és Színházi Találkozó eseményt is érinti. A fesztivál új időpontban, 2021. június 24. és 27. között kerül megrendezésre Nagymaroson a meghirdetett programfelhozatallal. A megváltott belépőjegyek természetesen automatikusan érvényesek lesznek a jövőévi dátumra is.

Kérlek töltsd ki az alábbi formot, és jelezd felénk, hogy a megvásárolt belépőjegyedet érvényesíteni szeretnéd a 2021-es fesztiválra, visszakéred a jegy vételárát vagy felajánlod a VéNégy Fesztivál és Színház Találkozónak ezzel támogatva a szervezőket.

Fontos információk:

A jegyek visszaváltása az alábbiak szerint történik:
- 2020.05.31. 23:59-ig jelezd jegy visszaváltási igényedet az alábbi form kitöltésével;
- a leadott visszatérítési igényeket (jegyek árát) 30 napon belül, kizárólag az adott bankkártyával vásárolt számlára visszatérítjük.

Amennyiben a meghirdetett határidőig (2020.05.31.) nem érkezik válasz, a megvásárolt jegyek automatikusan érvényessé válnak a következő évi rendezvényre.

Engedjétek meg, hogy végül jelezzünk egy harmadik opciót is. A rendezvénnyel kapcsolatos költségek jelentős része kifizetésre került, ez mind olyan költség, mely a rendezvényszervező céget sújtja, ezzel nehéz helyzet elé állítva minket. Ha szívesen támogatnád a csapatunkat és nem jelent terhet számodra, a jegyed árával most nagy segítséget nyújthatsz a nehéz helyzetbe került iparág szereplőinek, így a VéNégy Fesztivál szervezőinek. Nagylelkűségedet hálásan köszönjük!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Vénégy Fesztivál és Színházi Találkozó 2021
Vásárló neve *
Vásárló-email címe *
Vásárlás rendelés száma *
A vásárolt jegyeket *
Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy