Påmelding til finale NM i rallylydighet på Hadeland 13. august 2017!
1: Fjorårets NM-vinner er kvalifisert til å delta direkte i finalen, men må bekrefte ønsket start/melde på innen den utlyste påmeldingsfristen for NM, dvs. 5 uker før NM. Påmeldingen er bindende.

2: NM-årets 49 beste ekvipasjer som i løpet av året har oppnådd minst tre premieringer i eliteklasse (1-2-3 premie) for minst to dommere får direkte plass i finalen uten ytterligere kvalifisering. Resultatene må være oppnådd etter fjorårets påmeldingsfrist til NM gikk ut, dvs. fra og med 23 juli 2016. Eier må selv me0lde seg/hunden på NM-finalen og i påmeldingen føre opp de tre beste resultatene for minst to dommere. Resultatene vil bli kontrollert. Påmeldingsfristen settes til 5 uker før NM, slik at alle som ønsker å få plass direkte i finalen får bekreftet plass før den ordinære påmeldingsfristen til NM-arrangementet går ut. Påmeldingen er bindende.

3: 10 finaleplasser tilbys de beste ekvipasjene fra lørdagens eliteklasse på NM-arrangementet som ikke allerede har fått bekreftet plass i NM-finalen i punkt 1 og 2. Lørdagens eliteklasse dømmes av en dommer som på en ordinær konkurranse. Hundene må oppnå premiering (1-2-3 premie) for å komme til finalen. Påmeldingen til NM-finale gjøres direkte etter premieutdeling i klassen og er bindende.

NM vil gå etter det regelverket som gjelder på NM-datoen.

Siste påmeldingsfrist er 8. juli.

Påmeldingen er økonomisk bindende. Eventuell avmelding kan vederlagsfritt sendes NRL senest 8. Juni.
Mellom 8. juni og 8. juli vil kun avmeldinger vedlagt gyldig veterinærattest aksepteres som avmelding.
Avmeldinger sendes: rallylydighet@klubb.nkk.no

Det vil etterhvert bli postet liste på NRL sin Facebookside med oversikt over hvilke poengsummer som er med i de 49 plassene i finalen.

Merk: Start i NM-finalen søndag koster kr. 400.- De 49 beste/med høyest poengsum på tre tellende stevner + fjorårets NM-vinner som melder seg på via dette skjemaet og får plass, vil få tilsendt bekreftelse om dette etter at påmeldingsfristen er ute. Samtidig sendes informasjon om innbetaling av startavgift.

Email address
Dersom du klarer å forbedre resultatene på nye stevner, send inn ny påmelding med nye resultater, så blir den gamle påmeldingen slettet.
Navn på eier
Your answer
Navn på fører
Your answer
Registreringsnavn på hund
Your answer
Registreringsnummer på hund
Your answer
Resultater
Stevne 1
Dato
MM
/
DD
/
YYYY
Sted
Your answer
Dommer
Your answer
Poengsum
Your answer
Stevne 2
Dato
MM
/
DD
/
YYYY
Sted
Your answer
Dommer
Your answer
Poengsum
Your answer
Stevne 3
Dato
MM
/
DD
/
YYYY
Sted
Your answer
Dommer
Your answer
Poengsum
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms