Påmelding til HCs fadderperiode 2021
Dette er den offisielle påmeldingen til fadderperioden i Høiskolens Chemikerforening for 2021. Alle studenter som skal starte på studieprogrammet Industriell kjemi og bioteknolog (MTKJ) er hjertelig velkomne til å bli med på våre 17 dager med fadderperiode!

Mer informasjon om vår fadderperiode, tips og triks som kan være greie å vite før man starter og kontaktinfo til vår fadderkomité og leder kan dere finne på https://hc.ntnu.no/fadderside/. Det vil også blitt gitt daglige oppdateringer og informasjon på Facebook-gruppen for årets fadderperiode, "Fadderopplegget for studenter ved Industriell kjemi og bioteknologi 2021".

Vi gleder oss supermasse til å bli bedre kjent med dere og vise alt hva studentlivet i Trondheim har å by på!

Merk: Ved å svare på dette skjemaet godtar du at vi lagrer informasjonen som du oppgir.
Email *
Hva er ditt fulle navn? *
Hva er ditt telefonnummer? *
Hvilke av disse stemmer for deg? *
Required
Ringerunde
Alle studenter som starter hos oss har muligheten til å bli ringt opp av en av våre faddersjefer i forkant av studiestart. Dette er et tilbud vi har hatt i flere år og de aller fleste opplever denne samtalen som betryggende, hyggelig og informativ. Tidligere år har alle blitt ringt opp, men på grunn av nye GDPR regler kan kun de som ønsker å bli ringt, ringes. Vi anbefaler på det sterkeste å slå av en prat med våre faddersjefer, om du har få eller mange spørsmål om studiestart!
Vil du bli ringt opp av en av våre faddersjefer? *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Høiskolens Chemikerforening. Report Abuse