Fitxa d'inscripció als cursos de formació de formadors/es APCC 2017
L’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) organitza, de forma pionera a l’estat espanyol i des de 2010, cursos de formació de formadors/es de circ amb l’objectiu d’oferir eines que permetin millorar les competències dels formadors i formadores de circ i dels professionals de l’educació i el lleure.
Per fer efectiva la inscripció cal que, un cop omplert aquest formulari, facis el pagament del curs, a l'oficina de l'APCC (a La Central del Circ, matins) o a través d'un ingrés bancari a ES59 3058 0553 2827 2000 5661 i enviis el comprobant a projectes@apcc.cat .

La Asociación de Profesionales de Circo de Cataluña (APCC) organiza, de forma pionera en España y desde 2010, cursos de formación de formadores y formadoras de circo con el objetivo de ofrecer herramientas que permitan mejorar las competencias de los formadores de circo y de los profesionales de la educación y el ocio.
Para hacer efectiva la inscripción es necesario que, una vez rellenado este formulario, realices el pago del curso, en la oficina de la APCC (en La Central del Circ, mañanas) o a través de un ingreso bancario a ES59 3058 0553 2827 2000 5661 y envíes el comprobante a projectes@apcc.cat

Nom i cognoms *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
DNI/Passaport *
Your answer
Tens assegurança d'accidents? *
A quin curs et vols inscriure? *
Required
Quin és el teu perfil professional? *
Indica breument la teva experiència en formació de circ (any d'inici, entitat...)
Your answer
Amb quines edats/col·lectius treballes?
Your answer
Quin nivell de coneixement tens sobre el contingut del curs al qual t'inscrius?
Cap /Ninguno
Elemental
Avançat
Superior
Primers auxilis en el circ
Preparació física per a infants des del joc i la improvisació
Pedagogia Lúdica del circ
Ets soci/sòcia de l'APCC? *
Required
Per què t'interessa aquesta formació? (objectius generals i objectius tècnics)
Your answer
Per què t'agrada donar classes?
Your answer
Autoritzes a compartir el teu mail amb els altres alumnes d'aquest curs? *
Required
Ets beneficiari d'algun dels altres dels descomptes que apliquem?
En el cas de l'ACET, de quina escola?
Your answer
En el cas de la FEADPC, de quina associació?
Your answer
Voldràs factura d'aquest curs? En cas que sí, indica aquí sota les dades fiscals (nom de la persona o entitat a qui s'ha de facturar, NIF o CIF i adreça fiscal)
Your answer
En compliment de la Llei 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, et recordem que les dades personals incloses en els nostres formularis i facilitades per correu electrònic, per telèfon o omplint algun dels nostres impresos, són incorporades a un fitxer automatitzat el responsable del qual és l’Associació de professionals de circ de Catalunya, APCC, Parc del Fòrum: Esplanada del Fòrum s/n, 08019 Barcelona, amb la finalitat de mantenir-te informat/da sobre els serveis i Activitats de la nostra entitat que puguin ser del teu interès. Totes les dades seran tractades amb absoluta confidencialitat i en cap cas seran cedides a tercers. Pots exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició, en els termes i condicions previstos legalment, dirigint-te a l’adreça de correu electrònic apcc@apcc.cat.
Us confirmarem la plaça a partir del 17 d'agost. Moltes gràcies!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms