Arbejdsdage - Velling Friskole/Naturhuset 2019-2020
Kære forældre til børn i Naturhuset og Velling Friskole
Mange tak for den store opbakning og det store arbejde I har ydet i det forgangene børnehave/skoleår.
Det har været en fornøjelse af arrangere arbejdsdage, når opbakningen er stor. I har i den grad taget arbejdshandskerne på, samtidig med at I hygger jer og lærer hinanden at kende. Det er vist det man kalder; forpligtende fællesskab.

I har været med til at vores børnehave og skole tager sig godt ud og samtidig holdt vores udgifter nede, således vi kan investere endnu mere i vores børn.

I det kommende børnehave/skoleår, har vi i arbejdsudvalget valgt at ændre lidt på tilmeldingen, for bl.a. at kunne tilbyde jer en bedre service (reminder mm.), samt få indsigt i hvem der kommer, så dagene kan planlægges bedre.

For forældre med børn i Naturhuset og Velling Friskole gælder det, at man 2 gange årligt, skal deltage i vores arbejdsdage og er man forhindret i det, bedes I melde det i nedenstående skema.
Blive man op til arbejdsdagen forhindret pga. sygdom ol., melder man afbud direkte til Mitzie eller Thomas. Dette er vigtigt af hensyn til bestilling af mad, samt planlægning af opgaver (dette sker typisk 3-7 dage før).

Alle forældre til børn i Naturhuset og Velling Friskole, bedes hurtigst muligt og senest den 1/8-2019, udfylder dette skema, hvor I samtidig skal vælge 2 dage, I ønsker at komme til arbejdsdag.
Undtaget er naturligvis forældre til børn i 4. klasse, som står for div. arrangementer i løbet af året. (se særskilt afkrydsning til jer)

Det er vigtigt at alle udfylde nu, så vi har et overblik over hvor mange der kommer de enkelte dage, og vi kan planlægge herefter.

DER SKAL KUN UDFYLDES ET SKEMA PR. FAMILIE.

Husk man som altid er velkommen til at tage børn med til arbejdsdag, og at formålet med arbejdsdage bl.a. er; vedligeholde vores skole, være med til at minimere vores omkostning og vigtigst skabe et stærkt sammenhold blandt forældrene.

På forhånd mange tak for jeres bidrag.
Email address *
Fornavn, Efternavn & Fornavn, Efternavn (skriv både mor og fars navn). Hvis ikke I kommer sammen, så skriv det gerne i kommentaren nederst *
Your answer
Mobil nr. *
Your answer
Hvilke dage kan I (vælg min. 2) *
Required
Vores børn går i (børnehave eller klassetrin efter sommerferien). Sæt flere krydser, ved flere børn. *
Required
Hvad arbejder I med til daglig (bruges alene til at spotte, om der er oplagte "formænd" til de opgaver vi har på dagen). Eksempelvis: Mor: Pædagog, Far: Bankmand
Your answer
Har man spørgsmål til arbejdsdage, så ta' fat på Thomas - 51887935 eller Mitzie - 60184732.
Her kan I skrive en kommentar eller spørgsmål.
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy