Søknadsskjema teknologiveiledningstimer
Målet med veiledningstimene skal være å gi eksisterende og nyetablerte private aktører hjelp til å utvikle teknologiprosjekter, avdekke behov for digitaliseringstiltak, og tilby rådgivning for bedre utnyttelse av teknologiske hjelpemidler. Teknologiveiledningen skal i hovedsak jobbe fram problemstillinger som kan løftes til videre arbeid i bedriften, eventuelt inn i definerte prosjekter. Målet er altså ikke å drive direkte kompetanseløft/overføring i form av kurs/konferanser/workshops eller lignende.

Søknad kan også lastes ned som pdf (www.gamnes.no/soknad_gammaldags) og sendes i post eller leveres manuelt. Dette vil medføre noe lengre saksbehandlingstid. For øvrig gjelder samme vilkår rundt databehandling og lagring som for digitalt skjema.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Bedriftsnavn
Bedriftens organisasjonsnummer
Navn på kontaktperson
Telefon til kontaktperson
Forklar kort bakgrunnen for søknaden og behovet for bistand
Annen relevant informasjon
Samtykke til bruk av opplysninger *
Informasjonen i dette skjema vil kun benyttes til vurdering av søknad, samt statistikk og rapporter i anonymisert form. Sør-Varanger Utvikling vil lagre/benytte informasjonen til vurdering av pilotprosjektet etter dette er ferdigstilt (varighet 1 år). Informasjonen vil kun tilgjengeliggjøres for ansatte i Sør-Varanger Utvikling, samt veiledere som skal tilby veiledningstimene. Skjemaet er laget ved hjelp av google, og er dermed også underlagt google sine personverns- og datalagringsretningslinjer.
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy