7 Minuni
Ateliere de mișcare creativă
În fiecare joi de la 19h00 la 21h00, online via Zoom
14 ian. – 25 feb.

7 minuni este o călătorie compusă din 7 șapte ateliere creative imersive, de degustat în intimitatea casei tale. Vom lucra pe fiecare chakra în parte folosind diferite metode de explorare de sine: yoga, dansul, practici somatice, storytelling, pictură și multe alte tehnici și practici menite să ne retrezească energia și vitalitatea.
Hai să transformăm această perioadă tulbure într-o perioadă benefică, în care dacă nu mai putem călători în exterior, să călătorim în profunzimile noastre. Hai să creăm un cerc de susținere în care să ne oglindim și să ne descoperim unii prin alții.
Fiecare întâlnire va avea culoarea, sunetele și mișcările ei. Va fi o călătorie în jurul lumii tale! Găsește putere în legătura cu tine și adu această nouă sursă de creativitate în lume în anotimpul ce urmează!
Cu cine?
Anamaria Guguian, fondatoarea proiectului I Dance You, susține oamenii în procese de cunoaștere de sine prin intermediul dansului și al mișcării terapeutice. În cadrul programelor pe care le propune, crează spații de exprimare autentică, emoțională și profundă. În prezent, coordonează o comunitate locală de dansatori în continuă expansiune care își propune să promoveze dansul ca o cale de auto-cunoaștere și (re)conectare, o cale deschisă pentru toată lumea indiferent de vârstă, sex, cultură sau abilități. Este consilier pentru dezvoltare personală, performer și facilitator de ateliere de mișcare creativă pentru copii și instructor de yoga și meditație.
www.idanceyou.com
Atelierele vor avea loc în perioada: 14 ianuarie – 25 februarie
Contribuția pentru aceste ateliere este 350 lei.
Beneficiezi de 20 % reducere dacă rezervi participarea și plătești până la data de: 1.01.2021
Beneficiezi de 20 % reducere dacă participi împreună cu un prieten sau un partener care nu a mai fost la atelierele de dans I Dance You.

După înscrierea prin formular, vei primi un email cu datele bancare pentru transferul contribuției .

Pentru detalii suplimentare, scrie-ne: idanc3you@gmail.com.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume și prenume *
Adresa de email *
Telefon *
Vârsta (informația ne ajută la personalizarea atelierului)
De ce dorești să participi la acest program?
Dorești să te înscrii cu un prieten/o prietenă? *
Dacă ai răspuns da la întrebarea precedentă, te rog să ne zici numele acestuia/acesteia.
Ești de acord să primești informații despre viitoarele evenimente I Dance You pe adresa de email? *
Dorești să ne mai transmiți ceva?
Confidențialitatea datelor: Toate datele tale personale furnizate prin acest formular sunt folosite strict pentru contactarea ta de către I Dance You (în vederea înregistrării la eveniment). Ele nu sunt transferate către terți și poți oricând să soliciți retragerea lor printr-un mesaj la adresa de email: idanc3you@gmail.com *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy