Fotoshoots Movimento 2019
Het begint stilaan een jaarlijkse gewoonte te worden: onze fotoshoots in de paasvakantie. Hét ideale moment om prachtige dansfoto’s te maken, maar ook foto’s samen met enkele dansvriendinnen of broers en zussen zijn mogelijk.

Wat? Foto’s in een dansoutfit op basis van je keuze (ballet, jazz/modern, hiphop) die wij voorzien + een outfit naar keuze (zelf meenemen). Er worden zowel foto’s gemaakt met een witte als zwarte achtergrond, dansposes als portretfoto’s. Er wordt professionele maquillage voorzien zodat iedereen nog meer straalt op de foto.

Waar? Fotostudio Marc Schoonackers,
Oude Weg 58 te Adegem.

Kostprijs: €20. Dit geld wordt verdeeld onder de fotograaf, de make-up verantwoordelijke, de begeleiders en het gebruik van de kostuums. Het is niet de bedoeling dat we als school hier winst aan hebben, maar gewoon dat iedereen een fijne tijd heeft én mooie foto’s.

Opgelet: Indien je ook foto’s wilt met een groepje dan kan dit (zelf onderling afspreken), maar enkel op een dag dat iedereen van je groepje al aan de beurt geweest is, zodat iedereen al de juiste make-up heeft. De prijs van de fotoshoot kan je dan delen door het aantal leden van je groepje.

Wanneer? 6, 7, 21 en 22 april. Jouw plaatsje reserveren kan via het inschrijfformulier op onze website. Betaling gebeurt ter plaatse.

Email address *
telefoonnumer *
Your answer
Naam *
Your answer
Familienaam *
Your answer
Leeftijd *
Your answer
kledingmaat *
Your answer
schoenmaat *
Your answer
Lengte *
Your answer
Stijl van foto *
Wanneer? *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service