Jelentkezés az előkészítő foglalkozásokra
Sajnos az idei tanév a járványhelyzet miatt teljesen más, mint az eddigi évek. Viszont ez nem változtat azon, hogy a 8. osztályos diákok és családjaik számára a továbbtanulás és a középiskolai felvételi az év kiemelt eseménye.

A Táncsics Mihály Gimnázium ebben a helyzetben is minden tőlünk telhető segítséget szeretne megadni, ezért az idén is megszervezzük az iskolánkba felvételiző 8. osztályos tanulóknak szóló tehetséggondozó foglalkozásainkat. A járványhelyzet miatt online módon kezdünk, és amint a helyzet megengedi, áttérünk a személyes megjelenésre.

A tehetséggondozó foglalkozásokon való részvétel feltétele az iskola alapítványának tanfolyamonként minimum 15000 Ft-tal történő támogatása. A kialakult helyzet és az érvényben lévő szabályozások értelmében a fizetés is banki átutalással oldható meg a Táncsics Gimnáziumért Alapítvány MKB Banknál vezetett: 10300002-25003189-00003285 számlájára.

A megjegyzés rovatba kérjük beírni a nevedet, a tantárgyat, illetve azt, hogy „támogatás”. (pl.: Kocka Kázmér, matematika, informatika, támogatás), valamint a befizetésről szóló igazolást elküldeni az elokeszito.ktmg@gmail.com e-mail címre.

Lehetőséget adunk azon diákoknak is a jelentkezésre, akiknek a családja nehéz anyagi helyzetben van, kérelmezhetik a foglalkozások díjának mérséklését, illetve elengedését, melynek kérelmezéséhez egy nyomtatványt mellékelünk és kitöltés után elektronikusan kérjük megküldeni az elokeszito.ktmg@gmail.com e-mail címre.

Díjmérséklési kérelem: https://drive.google.com/file/d/1J0qC0zs6p6IUCUAeSlAomEw4eAiGoL5z/view?usp=sharing

Adatvédelmi Nyilatkozat: https://drive.google.com/file/d/1uWyxhr78F52eH4M5pymsdkyp1llJiDPC/view?usp=sharing
Email address *
Mi a neved? *
Melyik iskolába jársz? *
Mi a telefonszámod? *
Milyen tantárgyakból szeretnél előkészítő foglalkozásra járni? *
Required
Elolvastad az adatvédelmi nyilatkozatot és beleegyezel, hogy a "Táncsics Gimnáziumért" Alapítvány az adataidat ilyen formában kezeli? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy