KARIJERA BEZ BARIJERA
CIKLUS RADIONICA I INDIVIDUALNOG KARIJERNOG SAVJETOVANJA

Centar za razvoj karijere Filozofskog fakulteta organizira ciklus individualnog karijernog savjetovanja i radionica na temu poticanja zapošljivosti i uspješnog upravljanja karijerom.

Radionice i karijerna savjetovanja namijenjena su studenticama i studentima FFZG-a koji žele steći nove vještine koje im mogu pomoći pri zapošljavanju. Radionice su pripremili studenti i nastavnici na predmetu Upravljanje karijerom. Provodit će ih studenti diplomskog studija koji su vještine karijernog savjetovanja stjecali u radu s nezaposlenim osobama, a individualno karijerno savjetovanje nastavnici s Odsjeka za psihologiju.

Individualno karijerno savjetovanje može pomoći onim studentima koji nisu sigurni kako bi mogli iskoristiti znanja stečena na fakultetu te onima koji imaju dileme u vezi svog karijernog puta pri čemu savjetovatelj daje podršku u donošenju karijernih odluka.

Na ovim stranicama možete se prijaviti za sudjelovanje. Broj slobodnih mjesta za svaku radionicu ograničen je na 16. Mjesta će se popunjavati prema redu prijave.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy