Hendrikx 2-wielers Bike Test Event
Inschrijfformulier voor het Hendrikx 2-wielers Bike Test Event op 2 december 2017 in Buggenum. Dé mogelijkheid om zelf de nieuwste modellen van Specialized, Orbea en Pilot te testen!
Email address *
Contactgegevens
Voor - en Achternaam *
Your answer
Straatnaam *
Your answer
Postcode *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Algemene informatie omtrent deelname
Om deel te nemen dient u zelf een helm, fietskleding, fietsschoenen en pedalen mee te nemen.

Om een inschatting te krijgen van de drukte vragen we u onderstaand aan te geven hoe laat u verwacht aanwezig te zijn. Tevens willen we graag van u weten wat uw (geschatte) frame maat is.

Gewenst aanvangstijdstip (ongeveer) *
Gewenste framemaat * *
* Niet alle frame maten zullen aanwezig zijn maar we proberen de fietsen zo te verdelen zodat iedereen een framemaat kan testen die zo goed mogelijk past.
Required
Fietskeuze(s)
Onderstaand kunt u drie voorkeuren aangeven van fietsen die u wilt testen. Let wel; dit betreft een voorkeur en geen reservering. De fietsen worden zo goed mogelijk verdeeld om iedereen gelijke kansen te geven en de diverse fietsen te kunnen testen.
Fiets - Voorkeur Keuze 1: *
Fiets - Voorkeur Keuze 2:
Fiets - Voorkeur Keuze 3:
Voorwaarden
Keuze voorkeur *
Ik ben ermee bekend dat mijn bovenstaande keuzes slechts een voorkeur zijn. De fietsen worden op basis van beschikbaarheid zo goed mogelijk ingedeeld om iedereen gelijke kansen te geven om de diverse fietsen te testen.
Ik ga akkoord
Akkoord
Deelname voorwaarden *
Voor de deelname is het dragen van een valhelm verplicht. Tevens zal de deelname op eigen risico zijn. Hendrikx 2-wielers V.O.F. draagt geen verantwoordelijkheid voor uw deelname aan het verkeer of mogelijke andere ongevallen. Daarnaast dienen tijdens het testen van de fietsen altijd de geldende verkeersregels in acht genomen te worden.
Ik ga akkoord
Akkoord
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms