Inscripcions a la ROBOCAT 2022 - El Campionat de Robòtica de Catalunya
Des de l'Associació El Racó dels Robotaires et convidem a participar en la 6a edició de la ROBOCAT, El Campionat de Robòtica de Catalunya, que s'ambienta en la temàtica dels Castellers.

Els objectius principals del projecte ROBOCAT són crear un entorn comú on compartir idees amb les persones que tenen inquietuds en l'àmbit tecnològic; fomentar la robòtica de muntatge i programari lliures; fer accessible i assequible la realització d'activitats robòtiques pels centres educatius i cívics; i potenciar el coneixement i estimació del patrimoni cultural, natural i artístic de Catalunya. 

LLEGIR ATENTAMENT ABANS DE COMPLETAR EL FORMULARI

- El nom de l'equip i els membres del mateix no cal que siguin els definitius al moment d'efectuar la inscripció.

- En el cas que compliu els requisits (us preguem llegir atentament els documents actualitzats de la pàgina web), teniu la possibilitat de sol·licitar participar en el programa Noies ROBOCAT o ROBOCAT Inclusiva. La inscripció no garanteix una plaça en el programa. Les places s'oferiran per ordre d'inscripció i segons el finançament de què es disposi. Us demanem de verificar les condicions per a participar en aquests programes i en el cas de no complir les condicions marcar la casella NO APLICA.

La participació en el programa Noies ROBOCAT o ROBOCAT Inclusiva és excloent i es limita a una inscripció per centre educatiu, entitat, empresa o institució participant. Per tant, només un equip pot optar a formar part del programa Noies ROBOCAT o ROBOCAT Inclusiva. La resta d'equips inscrits s'hauran de marcar amb la casella NO APLICA.

- Tots els equips per a validar la inscripció cal que realitzin el pagament de les mateixes en un termini no superior a les dues setmanes de la inscripció, excepte els equips que hagin realitzat la sol·licitud per a participar als programes Noies ROBOCAT o ROBOCAT Inclusiva. Es notificarà el resultat de la concessió dels ajuts abans del dia 10 d'octubre de 2021. A partir del moment de la notificació, els equips que no obtinguin la beca tindran dues setmanes per a desistir o realitzar el pagament de la inscripció.

Per qualsevol problema, us podeu posar en contacte amb l'organització a través de info@robocat.cat.
Nom de l'equip *
Nom i cognoms de l'entrenador/a o mentor/a *
En el cas de que es tracti d'un equip de la categoria ADULTS, l'entrenador/a o mentor/a pot coincidir amb un dels integrants de l'equip
Telèfon mòbil de contacte *
Correu electrònic de contacte *
Centre educatiu, empresa, institució o entitat *
En el cas de no formar part d'un centre educatiu, empresa, institució o entitat cal escriure LLIURE
Nombre d'integrants de l'equip *
Nombre d'integrants de l'equip sense comptar l'entrenador/a
Nom i cognoms del primer integrant *
Els equips són d'entre 1 a 6 participants. Només cal anotar EL PRIMER COGNOM dels participants.
Nom i cognoms del segon integrant
Nom i cognoms del tercer integrant
Nom i cognoms del quart integrant
Nom i cognoms del cinquè integrant
Nom i cognoms del sisè integrant
Categoria de competició *
Required
Fase territorial *
Required
Sol·licito participar en el següent programa (Només es considerarà una sol·licitud per entitat) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy