Dansen met Janssen
Beste,

Op vrijdag 19 augustus aanstaande wordt een inspirerende avond georganiseerd door JCI Haaglanden, JCI 's-Gravenhage en JCI Kennemerland met Philippe Sakalis, Phd als spreker. Philippe is werkzaam als Director of Technical Operations at The Janssen Pharmaceutical, (je weet wel die van Dansen met Janssen Vaccinaties 💃🕺) en zal ons deze avond meer vertellen over hoe Janssen en de farma-industrie omgingen met de plotselinge opschaling tijdens Covid-19. Welke afwegingen moesten zij maken en hoe motiveer je je team in een crisis situatie.

Daarnaast is het natuurlijk een mooie gelegenheid om onze regio beter te leren kennen en onder het genot van een drankje je JCI-netwerk uit te breiden.

Deze avond is gratis toegankelijk voor alle (oud)-leden en geïnteresseerden van JCI (consumpties voor eigen rekening). Maar de toegang is beperkt, dus meld je snel aan. Wanneer je je aangemeld hebt gaan wij er van uit dat je komt. Kosteloos annuleren kan tot maandag 15 augustus. Wanneer je je aangemeld hebt en niet komt zullen we 20,- EUR in rekening moeten brengen.

📆 Vrijdag 19 augustus 2022
⏰ inloop 18.30, start 19.00
📍 Café Leidse Lente
🎙️ Philippe Sakalis, PhD
💶 Gratis toegang, wel aanmelden

Hopelijk zien we jullie daar!
Leandra, Cheryl, Mik & Stefanie
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Wat is je naam? *
Van welke Kamer ben je lid (geweest)? *
Wanneer je geen lid (geweest) bent van JCI kun je deze vraag beantwoorden met n.v.t.
De avond is kosteloos. Echter, no shows zullen € 20 in rekening gebracht krijgen. Kosteloos annuleren kan tot maandag 15 augustus. *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Jci. Report Abuse