Enquête Natura Docet 2020
Natura Docet, en van origine natuurhistorisch museum dat zich op landschap en eigentijdse vraagstukken rond natuur en leefomgeving richt, wil graag weten wat jou interesseert. Kom je bijvoorbeeld voor de wonderkamers, of wil je (jouw kinderen) iets leren over de natuur? Ben je op zoek naar kennis over het Twentse landschap, of ben je geïnteresseerd in biodiversiteit? Wil je rondkijken, overrompeld raken, doen, of rustig zitten en overdenken? Kom je samen of ben je juist op zoek naar gezelschap? Kom je voor een bepaald object of onderwerp, of zomaar toevallig? Door dit goed te weten, kan het museum rekening houden met de gewenste ervaringen van zijn bezoekers.
De enquête wordt uitgevoerd door een student van de Reinwardt Academie (opleiding bachelor erfgoed). Met de antwoorden op deze enquête kan zij haar scriptie voltooien, en een beroepsproduct verwezenlijken voor haar opleiding.
Je gegevens worden anoniem verzameld en opgeslagen, ze worden alleen door het museum gebruikt en worden niet aan derden gegeven. Na het voltooien van de scriptie worden alle gegevens verwijderd.
Waarin ben je het meest geïnteresseerd?
Hoe vaak bezoek je Natura Docet?
Clear selection
Hoe vaak bezoek je Natura Docet online?
Clear selection
Hoe bezoek je het museum online?
Verschillende rollen
De volgende omschrijving dient om het museum een beter beeld te geven welke rollen de bezoekers aannemen. Voor iedereen is dit namelijk verschillend. De één wil het liefst rust, de ander is graag actief met een onderwerp bezig en een ander leert het liefst iemand anders iets nieuws.
Welke omschrijving vind je het beste bij je passen? Je mag er drie kiezen. 'Als ik naar een museum ga, dan ...':
Het reflecteren op een onderwerp
We hebben altijd wel eens het moment dat wij iets zien of lezen en dan hierop willen reflecteren. We nemen nieuwe kennis tot ons, ervaren iets, denken hierover na over na en vragen ons af wat het voor ons betekent; zo vormen we uiteindelijk een mening waarmee wij verder gaan.
Mag ik je vragen wanneer dit je dit soort reflectiemomenten hebt en hoe die ontstaan? Is dat bijvoorbeeld via een bepaald middel, zoals het luisteren naar een podcast, of het lezen van een interessant artikel in de krant?
Welke activiteiten spreken u het meeste aan?
Welke (maatschappelijke) thema’s zou u graag eens behandeld willen zien bij het Natura Docet?
Ervaring
De volgende vraag geeft het museum inzicht in welke ervaring je het fijnst vindt tijdens je museumbezoek. Er worden vier situaties geschetst met verschillende acties. Je mag hier twee acties kiezen.
Ik geef de voorkeur aan een ervaring waar ik...:
Met wie was je tijdens je laatste bezoek in Natura Docet?
Clear selection
Wat is je postcode?
Wat is je leeftijd?
Clear selection
Hartelijk dank voor je hulp!
Wij zien je graag als het museum de deuren weer opent. Alvast een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar gewenst!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy