Skönhetsdag på Doll on fleek i Malmö
Barncancerfonden södras stadsgrupp Malmö/Lund välkomnar dig som medlem att komma till en träff med både gemenskap och massa roligheter.

Träffen är för tjejer mellan 10 år och uppåt. Du är välkommen att ta med en förälder och en kompis/syskon. För tjejerna är det möjligt att testa sminkning, nagellackering och hennatatuering. Föräldrar kan få en klippning, ansiktsmask och trådning av ögonbryn. Med tre timmar på Doll on fleek i Malmö kan man inget annat än ha skoj och mysigt. Vi bjuder på mat och dryck.

Datum: 19/4-2020
Tid: 15-18
Plats: Doll on fleek,
Branteviksgatan 5, Malmö

Detta evenemang är gratis för A-medlemmar och B-medlemmar. Kompisar betalar självkostnadspriset för att delta. Anmäl dig senast 100 kronor genom att fylla i anmälningsformuläret nedan.
För och efternamn
Adress
E-post
Mobil
Ålder på barnet (minsta ålder 10 år) *
Kommer en vuxen att delta? (en förälder/barn är välkommen)
Clear selection
Kommer ett syskon eller en kompis att delta? (en kompis eller syskon/barn är välkommen)
Clear selection
Eventet riktar sig till A och B - medlemmar. Vilken medlemskategori tillhör familjen? Läs mer om medlemskategorierna här: https://www.barncancerfonden.se/lokala-foreningar/sodra/for-medlemmar/medlemspolicy/ *
Det kan komma att filmas och fotas på eventet. Ev. kan foto och film utan namn komma att användas på Barncancerfonden Södras Facebook - sida/Instagram - sida. Godkänner du att delta på foto och film utan ditt namn på Barncancerfonden Södras Facebook - sida/Instagram? *
Allergi/specialkost
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy