Eufònic Pro 2019
Joranda Eufònic Pro
Divendres 6 de setembre, d’11:00 a 17:30
Sant Carles de la Ràpita, Maset Espai Jove
Inscripció gratuïta a través formulari
(dinar arrossejat networking per a acreditats, tiquet de 5€)

La jornada es configura com un programa transversal d’activitats teòriques i pràctiques. Agafant el relleu de la jornada #supportvisualists, portada a terme els darrers tres anys, Eufònic Pro muta en una activitat més inclusiva que inclou dues taules rodones, dues presentacions de projectes i festivals consolidats, tres trobades b2b entre artistes creadores (en horaris d’esmorzar, vermut i cafè), un arrosejat networking, una classe pràctica de gestió de xarxes socials per a equipaments i festivals i una xerrada a càrrec de Dimitri Hegemann (fundador del mític Tresor de Berlín).

D’inscripció gratuïta, Eufònic Pro és un punt de trobada per als professionals de la creació i la gestió cultural multidisciplinària, en una finestra oberta i bidireccional al món de la creativitat entesa en tots els seus vessants que inclou la música, les arts visuals i digitals i les arts escèniques i en moviment, sempre amb l’objectiu d’enfortir el coneixement i contribuir a la seva transformació.
Nom i cognom *
Your answer
Email *
Your answer
Institució/festival *
Your answer
Càrrec *
Your answer
Indica'ns si ets: *
Dones el teu consentiment a formar part del directori professional Eufònic Pro i contactar amb la resta de professionals del sector creatiu? *
Dinar (arrossejat amb un tiquet de 5€) *
Indica’ns si tens cap al.lèrgia alimentària o ets vegetarià
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy