Anmälan att jobba Ettans fest
Vill du vara en del av och påverka fysiks största och finaste fest? Då är Ettans fest något för dig!

Nedan finns passbeskrivningar för de pass som finns. Alla som jobbar under sittningen får mat.

Vi kommer att ha en info-kväll/kickoff torsdagen den 7/11 där vi tillsammans går igenom kvällen. Vi går då igenom schema, grupper, uppgifter och allt annat som ni eller vi behöver veta. Vi kommer att bjuda på mat och efter maten kör vi vinprovning på festens dryck, och sedan hänger vi i enlighet med festens tema (som kommer att tillkännages senare). Kryssa i rutan senare i enkäten om du kan komma.

Hoppas ni vill vara med och göra Ettans fest fantastisk för både gästerna och oss!

Info om festen
När: Den 9:e November.
Var: Nymble, Drottning Kristinas väg 15.
Klädsel: Svarta byxor, vit skjorta
Email address *
Namn *
Förnamn Efternamn
Your answer
Passbeskrivning
Under Ettans fest kommer det att finnas olika alternativ på pass att jobba, de är anpassade efter vad som behövs men även för att du som exempelvis vill dansa eller se nØllespexet ska kunna göra detta. Utöver dessa huvuduppgifter så kommer det att delas ut pass i garderoben och pass vid minglet.

Pass 1
10.00 - 17.30, Dekor + Duka + Sitta
Du kommer klockan 10.00 och hjälper till att dekorera och duka festsalen tillsammans med de dekoransvariga, när nØllespexet startar så har du bytt om till högtidsdräkt och sitter sedan festen till ett pris av 220kr alkfritt/270kr alk. Anmäl sig även som sittande och skriv med i sittningsanmälan att du ska jobba pass 1.

Pass 2
15.00 - 22.00, Duka + Servera
Klockan 15.00 kommer du till Nymble och hjälper till att duka i matsalen för att sedan under sittningen servera mat och dryck. Efter sittningens slut så tar du dig ut till dansen tillsammans med övriga gäster.

Pass 3
16.30 - Tills undanplockat i matsalen, Servera + Undanplockning
Ditt arbetspass börjar klockan 16.30 med en kort information om kvällens sittning, där vi går igenom det viktigaste som ni bör veta inför kvällen. När sittningen sedan startar så är du en del av personalen som serverar gästerna mat och dryck. När sedan gästerna lämnar salen så hjälper du till att återställa den till sitt ursprungliga skick, dvs plockar undan från borden och plockar ned dekor.

Pass 4
21.00 - Slut, Bar + Undanplockning
I detta pass så kommer man till Nymble klockan 21.00 för att få en genomgång av NKM (Nymbles klubbmästeri) om hur baren fungerar. Efter detta jobbar du i bar under den efterföljande dansen som pågår till klockan 01.00. När baren stänger hjälper du oss att återställa Nymble innan vi går hem för kvällen.
Pass (se beskrivning ovan), välj gärna alla du är intresserad av *
Pass 1 och 4 går inte längre att anmäla sig på eftersom att vi har fått in många fler än vad vi behöver. Pass 2 är mer eller mindre helt fullt, det finns kanske någon plats kvar. Till pass 3 finns det gott om platser kvar.
Required
Jag kan komma på info-kvällen torsdagen den 7/11 *
Specialkost
Lämna tom om du ej önskar någon specialkost.
Övrigt
Har du önskemål eller annat att delge, gör det här. Har du mer viktiga frågor, mejla oss serveringsansvariga på ssoderbe@kth.se. Vill du jobba mer än ett pass så skriv gärna det här. Om ni önskar gå på spexet eller vara med på dansen men vill jobba pass där det inte ingår, hör då av er så kan vi se om det går att ordna.
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fysiksektionen. Report Abuse