Αίτηση Αρθρογράφων για το INFE Cyprus
Στα πλαίσια της μεγιστοποίησης της καθημερινής αρθρογραφίας του INFE Cyprus μέσω του ιστοχώρου που διατηρεί, αναζητούμε εθελοντές-αρθρογράφους με πάθος για τον θεσμό της Eurovision και γνώστες των σχετικών διαγωνισμών (Eurovision Song Contest, Eurovision Junior κλπ.). Στόχος του INFE Cyprus είναι να αυξήσει τον αριθμό και την ποιότητα των άρθρων που δημοσιεύονται καθημερινά, έχοντας πάντα ως πρωταρχικό μέλημα, την άμεση ενημέρωση των επισκεπτών για θέματα που περικλύουν τον εν λόγω θεσμό.

Η παρούσα αίτηση αφορά άτομα που επιθυμούν να γίνουν εθελοντές-αρθρογράφοι και να μπουν στην οικογένεια της συντακτικής ομάδας του INFE Cyprus. Μετά την επιτυχή αποστολή της παρούσας αίτησης, η δήλωσή σας θα εξεταστεί από τον INFE Cyprus, καθώς άτομο από τη συντακτική ομάδα του, θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες (περίπου 7 εργάσιμες μέρες μετά από την ημερομηνία της αίτησης).

Με την αποστολή της παρούσας αίτησης ο INFE Cyprus δεσμεύεται πως τα συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν μόνο από τον INFE Cyprus σχετικά με το θέμα αναζήτησης ικανών αρθρογράφων και δεν θα αναπαραχθούν σε τρίτους οργανισμούς, άτομα ή οντότητες για οποιοδήποτε άλλο σκοπό.

Email address *
Όνομα *
Your answer
Επώνυμο *
Your answer
Τηλέφωνο *
Your answer
Υπηκοότητα *
Ενδιαφέρομαι για *
Required
Δήλώνω ότι *
Required
Δήλωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service