Jornades El plaer en l'educació. L'alegria de viure, l'alegria d'aprendre
Barcelona, 2 de febrer de 2019.
Nom *
Your answer
Cognom 1 *
Your answer
Cognom 2 *
Your answer
DNI / NIE *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Adreça Postal *
Your answer
Codi Postal *
Your answer
Municipi/Ciutat *
Your answer
Telèfon contacte *
Your answer
Centre de treball i càrrec *
Your answer
A triar-ne un: Tallers simultanis "Com visc jo el meu propi plaer?" *
A triar-ne un: Tallers simultanis "Com educo i acompanyo en el plaer?" *
A triar-ne un: Cercles de Conversa *
Tens accés a algun descompte? *
Autoritzes la inclusió de les teves dades en el nostre fitxer per a la recepció d'informació sobre altres activitats de l'Associació Arae? *
Com has conegut aquestes Jornades *
Vols fer-nos arribar algun comentari?
Your answer
Informació sobre el tractament de dades
En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal i el Reglament general de protecció de dades d'àmbit europeu (RGPD), l'ASSOCIACIÓ ARAE t'informa que les teves dades personals seran incorporades a un fitxer per al seu tractament automatitzat per a la finalitat que tu ens les has facilitat. Si ho estimes oportú, de conformitat amb la Llei Orgànica 15 / 1999 i el RGPD, podràs exercir els drets d'oposició, accés, rectificació o cancel·lació de les teves dades mitjançant el mail info@araebcn.com. T'informem que el tractament de les teves dades complirà tots els requisits legals quant a ús, confidencialitat i protecció. Pots adreçar-te a nosaltres a través del mail info@araebcn.com per sol·licitar qualsevol informació relativa a la gestió de les teves dades o formular els suggeriments o reclamacions que estimis oportunes.

Així mateix, si així ho has autoritzat, t'informem que la recollida, tractament i inclusió d'aquestes dades en el fitxer de l'ASSOCIACIÓ ARAE s'utilitzarà per enviar-te informació relativa a futurs cursos, esdeveniments o comunicacions sempre de la nostra entitat, inclusivament per mitjans electrònics, a partir de la segmentació de la informació existent en el fitxer. Els termes del tractament d'aquestes dades seran els mateixos explicats en el paràgraf anterior, i per tant mai no seran compartits amb cap altra persona, entitat o empresa sense el teu consentiment.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service