Facebook Business Manager & Facebook Ads
Când te aventurezi în lumea digitală pentru prima dată poate fi înspăimântător, știm asta din experiență. Însă Facebook Business Manager și Facebook Ads au devenit instrumente indispensabile și pentru ONG-uri.

Așa că am conceput acest curs introductiv în Facebook Business Manager și Facebook Ads, condus de Sînziana Wolff, specialistul nostru de comunicare și social media de la ARC. Este un curs destinat oamenilor de comunicare din ONG, care vor să afle cum se creează un cont de Business Manager și de Ads și cum se folosesc eficient și fără costuri ridicate.

Preţul cursului este de 200 lei.

Pentru confirmarea participării, plata va trebui făcută până pe 31 martie 2020.

Număr maxim de participanți: 6.
Prenume *
Your answer
Nume *
Your answer
Organizaţie *
Your answer
Funcţie *
Your answer
Email *
Your answer
Telefon *
Your answer
Data de facturare
CUI / CIF *
Your answer
IBAN *
Your answer
Bancă *
Your answer
Adresă *
Your answer
Oraş *
Your answer
Judeţ *
Your answer
Vrem să te ținem la curent cu tot ce e nou în fundraising și în sectorul ONG și să îți trimitem vești despre evenimentele și noile noastre planuri pentru mediul nonguvernamental. Fii fără griji, nu îți vom încărca inbox-ul. Datele pe care le colectăm (nume și e-mail) sunt stocate pe platforme conforme cu legislaţia în vigoare, platforme care ne permit o comunicare eficientă cu voi. Aceste date vor fi folosite doar pentru scopurile menţionate mai sus sau în acord cu obligațiile noastre legale și nu vor fi înstrăinate către o altă entitate.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Asociatia Pentru Relatii Comunitare. Report Abuse