ART & PLAY - Educație Financiară Pentru Adulți
Salutare!

Ai ajuns aici pentru că vrei să faci o înscriere la atelierul de Educație Financiară pentru adulți. Acest atelier face parte din secțiunea de dezvoltare comunitară, dedicată locuitorilor din Alexandria, din cadrul Festivalului Național de Teatru Tânăr IDEO IDEIS, ediția 14.

Pentru a procesa înscrierea la Atelierele Art & Play, vom avea nevoie de câteva informații cu caracter personal ( nume, număr de telefon, adresa de e-mail). Vom folosi aceste informații exclusiv pentru a asigura comunicarea cu participanții la ateliere, în vederea comunicării unor informații importante pentru buna desfăurare a activităților Art & Play.

Organizație: Fundația Dreptul la Educație
Traineri: Adriana Ioniță
Zile de atelier: 9 august
Ore atelier: 15:00 - 19:00
Locuri disponibile: max 15 participanți
Locația: Școala nr. 5 din Alexandria (str. Libertății, nr. 148)

***

Atelierul de educație financiară pentru adulți a fost invitat în cadrul secțiunii de dezvoltare comunitară a festivalului Ideo Ideis pentru a oferi locuitorilor din Alexandria o oportunitate de a dobândi atât cunoştinţele și instrumentele necesare, cât şi încrederea de care au nevoie pentru a atinge sau menține stabilitatea financiară.

Atelierul este o introducere în Programul OTP Financial Fitness, pleacă de la conceptul de buget personal și cuprinde informaţii teoretice și jocuri educaționale. Pe baza acestora, prin exerciţiu, perseverenţă şi răbdare, participanții vor învăța cum să dezvolte o atitudine responsabilă în ceea ce priveşte gestionarea resurselor financiare proprii. Sunt invitate să participe atât persoane neinițiate, cât și persoane avizate care doresc să aibă un comportament financiar mai conștient și mai responsabil.

Singurele condiții de participare sunt dorința de a învăța și disponibilitatea de a petrece 4 ore alături de alți oameni dornici de experiențe de învățare.

Prenumele participantului la atelier (ex: Maria) *
Your answer
Numele de familie al participantului la atelier (ex: Popescu) *
Your answer
Numărul de telefon al participantului: *
Your answer
Adresa de e-mail a participantului: *
Your answer
Vârsta participantului la atelier (ani împliniți) *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ideo Ideis. Report Abuse - Terms of Service