GrittyLabs 2018
Dragi Părinți,

poate vă întrebați de ce fac o preselecție? Pentru că intenționez să creez un design personalizat fiecărui participant în GrittyLabs, pentru că știu că cele mai mari efecte au loc când activitățile sunt pregătite special pentru copiii care participă, pentru că vreau să facem asta împreună și pentru că a personaliza este un lux! Mai adaug încă un motiv: am avut în Taberele precedente copii care au înțeles că e doar despre distracție și nu au avut interes în activitățile de lucru sau au participat copii care aveau mari probleme de disciplină și asta a creat un real disconfort celorlalți. Scopul meu este să selectez copii care au un minim grad de compatibilitate și motivație intrinsecă de a depune efort.

Puteți opta pentru unul sau mai multe GrittyLabs, conform agendei anunțate. În acest sens vă exprimați interesul copilului de a face parte din proiect, de a explora alte detalii și de a participa la evenimentul din 10 Iunie în care doresc să cunosc participanții și să decidem împreună cum putem coopera în cadrul Laboratoarelor din această vară. Evenimentul va avea loc în locația unde acestea se vor desfășura: Centrul de Resurse al Școlii Ferdinand (Bd Gării Obor 16). Dacă nu veți putea participa la evenimentul de selecție și vor mai fi locuri disponibile, vom găsi o altă modalitate de a face acest lucru individual.

Vă aștept cu drag!
Liliana

Nume Părinți:
Your answer
Email
Your answer
Telefon de contact
Your answer
Numele Copilului care participă:
Your answer
Data nașterii Participantului:
MM
/
DD
/
YYYY
GrittyLabs. Bifați Laboratorul sau mai multe Laboratoare de interes:
Puteți participa la evenimentul din 10 Iunie?
În calitate de părinte, ce așteptări aveți în urma participării copilului Dvs la un Lab?
Your answer
Motivația copilului de a fi participant la un Lab:
Your answer
Mesele din Labs vor fi livrate de Băcănia Veche. Copilul Dvs are restricții sau intoleranțe alimentare?
Your answer
În urma evenimentului de selecție, puteți face plata unui avans de 100 lei, restul pot fi achitați în prima zi de Laborator. Sunteți de acord?
Din ce sursă ați aflat despre aceste proiect?
Vă mulțumesc pentru detaliile de mai sus. Orice alt comentariu sau întrebare sunt binevenite:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms