INSCRIPCIÓ COLÒNIES A LA VALL DE RIBES · ESTIU 2019
Email address *
Si disposes d'un cup descompte, el pots afegir a continuació
Your answer
Dades principals
Dades bàsiques del participant que anem a inscriure a l'activitat i el pare, mare o tutor legal
Nom del participant *
Your answer
Primer cognom del participant *
Your answer
Segon cognom del participant
Your answer
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Curs escolar actual *
Your answer
És soci del CEC ? *
DNI participant
Your answer
Nom del pare/mare o tutor legal *
Your answer
DNI *
Your answer
Telèfon de contacte principal *
Your answer
Telèfon de contacte alternatiu 1
Your answer
Telèfon de contacte alternatiu 2
Your answer
Correu electrònic principal *
Your answer
Correu electrònic alternatiu
Your answer
DADES BANCÀRIES
Titular del compte *
Your answer
IBAN *
Your answer
TORNS DE COLÒNIES
Tria el teu torn
Primer Torn del 26 al 30 de juny
Segon Torn del 30 de juny al 04 de juliol
PAGAMENT
1.- El divendres posterior a la inscripció es procedirà a realitzar el cobrament de l'import de 67,00€ en concepte de reserva de la plaça (import no reemborsable)

2.- El cobrament restant, en funció de les opcions escollides descomptant la bestreta, es procedirà a realitzar el 7 de juny.

3.- En el cas que rebem la inscripció passat el 3 de juny es procedirà a realitzar el cobrament de l'import complert el divendres posterior.

RGPD
El Centre Excursionista de Catalunya l’informa que les dades de caràcter personal que ens proporcioni omplint aquest formulari, seran tractades i incorporades al sistema de tractament titularitat del Centre Excursionista de Catalunya amb CIF G08944209 i domicili social situat en carrer del PARADÍS, 10 08002 BARCELONA.

El responsable del fitxer, CENTRE EXCURSIONISTA DE CATALUNYA, recull aquestes dades a través de Google Forms per a la finalitat de gestionar i poder-vos oferir els productes, els serveis i les activitats d'acord amb els vostres interessos. Al marcar la casella d’acceptació dones el teu consentiment. Aquesta informació quedarà emmagatzemada als servidors de Google. Pots veure la seva política de privacitat en https://policies.google.com/privacy?hl=es.

D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades, emmarcat en el RGPD 679/2016, podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament d'aquests, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic protecciodades@cec.cat, així com podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

CENTRE EXCURSIONISTA DE CATALUNYA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que CENTRE EXCURSIONISTA DE CATALUNYA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes. Més informació a http://cec.cat/avis-legal/

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service