Trailrun Leudal 2020 - Virtual Edition
Inschrijven is gratis. Als je vóór 1 december je in schrijft kun je ook de medaille en/of hangertje bestellen en je krijgt het thuisgestuurd (binnen NL, neem contact met ons op voor internationale verzending). We willen wel kunnen zien dat je echt hebt gelopen, laat ons dus weten waar we je activiteit kunnen zien: Garmin, Strava, Endomondo, Runkeeper, Suunto... alles telt, als je activiteit maar openbaar is. De activiteit moet tussen 5 juni en 30 november 2020 gedaan zijn.

De organisatie van de Trailrun Leudal had voor 2020 al kosten gemaakt, maar we hebben besloten om niets in rekening te brengen aan de deelnemers die zich reeds ingeschreven hadden, in tegenstelling met veel andere evenementen. Door het bestellen van de hangertjes en/of de medaille help je ons die kosten (gedeeltelijk) te dekken. We hebben ook een optie toegevoegd voor een donatie als je geen medaille/hangertje hoeft te ontvangen. Onze club Atletiek Leudal leeft grotendeels dankzij de inkomsten van de georganiseerde evenementen, en in 2020 werden alle evenementen afgelast die de club normaal zou organiseren. We zullen je dankbaar zijn als je een klein bedrag wilt doneren om ons te helpen in deze moeilijke periode.

Email address *
Nogmaals e-mailadres ter controle *
LET OP: dit formulier moet je invullen NA dat je hebt gelopen!
Voor- en achternaam *
Straat en huisnummer *
Postcode *
Plaats *
LET OP: dit formulier moet je invullen NA dat je hebt gelopen!
Welke route heb je gelopen? *
Link naar je activiteit (zet het openbaar!) *
Wat is jouw keuze? *
Ik begrijp dat ik een email zal ontvangen met instructies voor de betaling van de eventueel bestelde extra's of voor de donatie. Pas na de betaling worden de extra's gestuurd. Als ik niets heb besteld en geen donatie wil maken, ontvang ik geen instructies. *
Ik meld me graag aan voor de nieuwsbrief van Trailrun Leudal.
Clear selection
Eventuele opmerkingen of vragen:
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy