Vuoden ausku -ehdokas
Suomen uskonnonopettajain liitto SUOL palkitsee vuosittain Vuoden auskun (auskultantti, opetusharjoittelija) kunkin lukuvuoden aikana uskonnon aineenopettajaksi opiskelleiden joukosta. Tänä vuonna ehdokkaat palkintoon haetaan tiedekunta- ja ainejärjestöjen kautta, lopullisen voittajan valinnan ollessa SUOLin hallituksen. TYT:n hallitus hakee nyt palkinnon saajaa Helsingin teologisesta tiedekunnasta ja esittää yhtä palkinnon saajaa SUOLille. SUOLin hallitus käsittelee esitykset anonyymisti ja valitsee Vuoden auskun.

Kriteerit Vuoden auskulle ovat seuraavat:
”Vuoden auskuksi voidaan palkita henkilö, joka on kuluneen lukuvuoden aikana opiskellut uskonnon aineenopettajaksi ja suorittanut opetusharjoittelun uskonnon oppiaineessa. Palkinto voidaan myöntää myös henkilölle, joka opiskelee uskontoa muuna kuin ensimmäisenä opetettavana aineena, kunhan hän on suorittanut opetusharjoittelun myös uskonnossa. Palkinnon kannalta ei ole väliä, onko henkilö perustutkinto- tai erillisopiskelija.

Vuoden ausku on henkilö, joka on pedagogisten opintojen aikana osoittanut uskonnon opettamista kohtaan halua kehittyä, intohimoa, pedagogista kiinnostusta ja tahtoa viedä oppiainetta eteenpäin. Opetusharjoittelussa hän on valmistellut ja toteuttanut tuntinsa hyvin, osoittanut hallitsevansa oppiaineen pedagogisesti ja ollut altis ottamaan vastaan palautetta sekä tukemaan toisia harjoittelijoita. Oppilaita ja opiskelijoita kohtaan Vuoden ausku on kunnioittava, innostava ja reilu. Lisäksi hän on kiinnostunut oppilaiden erilaisista oppimiseen liittyvistä tarpeista sekä heidän ajatuksistaan ja ottaa nämä huomioon opetuksessaan.”

TYT:n hallitus käsittelee hakemukset ja valitsee ehdokkaan kokouksessaan 29.4.2019. Hakemukset käsitellään kokouksessa anonymisoituna. Hakemuksia käsittelee yhdistyksen hallintovastaava Satu Himanen. Hakuun liittyvät kysymykset voi lähettää osoitteeseen hallinto@tyt.fi. Hakuaika päättyy maanantaina 22.4.2019 klo 23:59.

SUOLin valitsemalle Vuoden auskulle ilmoitetaan palkinnosta henkilökohtaisesti.


Palkinnon saajan nimi *
Your answer
Perustelut palkinnon myöntämiselle *
Your answer
Palkinnon saajan sähköpostiosoite *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service