Varsling til UngBDSM-utvalget
Vi ønsker å gjøre det enkelt å ta kontakt med oss om noe oppleves ukomfortabelt på treff, om man har noe man ønsker å endre, eller om man har andre ting på hjertet man ønsker å snakke om eller melde fra om! Svarene på dette skjemaet er kun synlige for det sittende utvalget til enhver tid, og vi har alle taushetsplikt.

Opplysningene i skjemaet lagres kun i den utstrekning det er nødvendig for fremtidig bruk, og du kan alltid kontakte oss om du ønsker at vi sletter ditt innsendte skjema.

Om du melder i fra noe og ønsker at vi skal gjennomføre tiltak er det viktig at du oppgir hvem du er, i form av å gi oss en mulighet til å kontakte deg. Vi gjør ingenting i saken før vi har snakket med deg om det, og navnet ditt vil ikke bli gitt videre til hverken vedkommende du varsler om eller noen andre uten ditt eksplisitte samtykke.

Her er UngBDSM sine regler:

* Outing er uakseptabelt og vil få reaksjoner.
* Ingen deltakere på treff skal innta eller være påvirket av rusmidler, alkohol etc. Dette innebærer at man ikke skal komme på treff påvirket av alkohol eller andre rusmidler.
* Ingen seksuell aktivitet skal forekomme på våre arrangementer. Det er heller ikke tillatt å planlegge fremtidig seksuell aktivitet på våre arrangementer.
* Hatprat aksepteres ikke.
* Deltakere må være 30 år eller yngre.

Ønsker du å varsle om forhold som gjelder noen eller noe i utvalget? Du kan selvsagt varsle via dette skjemaet, men da håndteres saken av utvalget. Om du ønsker at noen andre skal håndtere saken kan du kontakte Skeiv Ungdom sentralt, eksempelvis leder Odd på odd@skeivungdom.no.


Skeiv Ungdoms varslingsrutiner: https://drive.google.com/file/d/1-swq0ydP5B8ir4wuSkCbvGHwHXTTikUo/view?usp=sharing

Hva ønsker du å melde fra om?
Clear selection
Hva har skjedd?
Hva ønsker du at gjøres med saken?
Hvordan kan vi kontakte deg? Husk å legge ved brukernavn, e-postadresse, etc., samt eventuelt hvilket medium vi finner deg på med det relevante brukernavnet. Eksempel: UngBDSM-info på Fetlife.
Er det noe annet du ønsker å legge til?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Skeiv Ungdom. Report Abuse