Zomerleesactie "Bestemming: bib!"
Vele kinderen en jongeren gaan deze zomer waarschijnlijk een staycation tegemoet. Maar niet getreurd, de bib wordt dé nieuwe reisbestemming. Met de zomerleescampagne "Bestemming: bib!" worden ze aangemoedigd om te reizen in verhalen en kunnen ze mooie prijzen winnen!

Kinderen kunnen bij de bibliotheek een reispas afhalen met zes originele bestemmingen, die elk voor een genre staan: historische boeken, dierenverhalen, strips … Ze worden uitgedaagd om deze zomer dus zes boeken te lezen. Voor elk gelezen boek krijgen ze een stempel van de bib.

Aan het einde van de zomer worden alle reispassen verzameld in de bibliotheek en opgestuurd naar Iedereen Leest. Wij doen een grote loting en voorzien een mooie prijzenpot!

Wil je bib meedoen met deze actie, vul dan zeker dit formulier in. Iedereen Leest voorziet algemene communicatie en promotiematerialen. Om goed in te schatten hoeveel drukwerk nodig is, kan je ook aangeven of je bib drukwerk wil ontvangen. Vul dit formulier in voor 8 juni. Wie geen formulier invult, kan achteraf niet meer instappen. Registratie is dus verplicht! Je bib kan gratis deelnemen aan deze actie.

We kijken uit naar jullie reactie. Op naar een mooie leeszomer!
Het team van Iedereen Leest
Gemeente van mijn bib (postcode + naam): *
Contactpersoon (voornaam + familienaam): *
E-mailadres contactpersoon: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy