Uitbreidingsmodule kraamzorg
Email address *
We bezorgen je op bovenstaand e-mailadres een kopie van je aanmelding.
Encora - Centrum voor Volwassenenonderwijs
Kraamzorg is de zorg voor de zwangere vrouw en haar gezin tijdens de prenatale periode of voor moeder, baby en hun gezin in de eerste periode na de bevalling. Dit is nu heel belangrijk omdat de opnameduur in het ziekenhuis kortere wordt en gezinnen thuis meer ondersteuning nodig hebben. Je geeft zowel niet- medische zorg, als hulp in het huishouden.

Als afgestudeerde verzorgende/zorgkundige of kinderverzorging (bij Encora of een ander CVO) kan je door een bijscholing van 120 lestijden (inclusief stage) te volgen, een officieel deelcertificaat behalen om professionele kraamzorg aan gezinnen te verstrekken.

Heb je interesse om deze uitbreidingsmodule te volgen? Vul dan zeker deze korte bevraging in zodat we met je noden rekening kunnen houden om de lessen te organiseren.

We organiseren een aantal infomomenten op onze campus Grotesteenweg 226 in Berchem. Om in te schrijven in deze opleiding ben je verplicht een infosessie te volgen.

Ik neem deel aan de infosessie op:
Welk certificaat behaalde je al? *
Bij welk Centrum voor Volwassenenonderwijs behaalde je dat certificaat? *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Familienaam *
Your answer
Telefoonnummer
Your answer
We gebruiken de hierboven vermelde gegevens enkel om je te informeren over deze opleiding bij Encora. Je gegevens worden nooit doorgegeven aan derden. Je gegevens worden niet langer dan 1 jaar bewaard. 
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service