ART & PLAY - Atelier de Dezvoltare Personală Pentru Copii - Grupa 10-13 ani
!!! IMPORTANT !!!

Cele 20 locuri disponibile pentru atelierul de dezvoltare personală pentru copii, grupa 10-13 ani au fost deja ocupate. De acum înainte, vom putea procesa înscrieri doar pe lista de așteptare. În cazul în care se retrage cineva, echipa ART & PLAY va contacta persoanele înscrise pe lista de așteptare în ordinea cronologică a înscrierilor pentru a le confirma participarea la atelier.

Îți mulțumim pentru înțelegere și te invităm să explorezi programul IDEO IDEIS, care va fi lansat pe 24 iulie, pentru a identifica și alte activități pentru copii de această vârstă: animație stradală sau spectacole de teatru pentru copii!

***

Salutare!

Ai ajuns aici pentru că vrei să faci o înscriere la atelierul de Dezvoltare Personală pentru copii, grupa de vârstă 10-13 ani. Acest atelier face parte din secțiunea de dezvoltare comunitară, dedicată locuitorilor din Alexandria, din cadrul Festivalului Național de Teatru Tânăr IDEO IDEIS, ediția 14.

Pentru a procesa înscrierea la Atelierele Art & Play, vom avea nevoie de câteva informații cu caracter personal ( nume, număr de telefon, adresa de e-mail). Vom folosi aceste informații exclusiv pentru a asigura comunicarea cu participanții la ateliere, în vederea comunicării unor informații importante pentru buna desfăurare a activităților Art & Play.

Organizație: ON Institute – centru de consiliere și terapie
Traineri: psih. Iulia Bardar & psih. Mara Crăciunescu
Zile de atelier: 7-8-9 august
Grupa de vârstă: 10-13 ani
Ore atelier: 13:30 – 16:00
Locuri disponibile: max 20 participanți
Locația: Școala nr. 5 din Alexandria (str. Libertății, nr. 148)

***

Atelierele de dezvoltare personală pleacă de la o serie de întrebări foarte prezente în viața copiilor:

CUM? DE CE? PENTRU CE? UNDE? CÂND?

Răspunsurile la aceste întrebări creează realitatea interioară a copiilor, iar pentru a găsi aceste răspunsuri, copiii se bazează inițial pe adulții din jurul lor. Pe măsură ce copiii cresc însă, responsabilitatea găsirii acestor răspunsuri e tot mai mult a fiecăruia dintre ei. Nu e tocmai o responsabilitate simplă, așa că propunem un atelier de dezvoltare personală în care copiii să învețe cum să interacționeze responsabil cu ceilalți și cu lumea din jur.

Atelierele de dezvoltare personală ART&PLAY se concentrează pe dezvoltarea abilităților de comunicare ale copiilor, pe încurajarea gândirii critice și a interacțunilor cu ceilalți și pe stimularea creativității și a spontaneității. Astfel, participanții vor avea mai multă încredere în ei înșiși și se vor integra mai bine în grupuri, experimentând direct cu lumea din jur și asumându-și atât curiozitatea, cât și cunoștințele dobândite.
Numele și prenumele părintelui care face înscrierea: *
Your answer
Numărul de telefon al părintelui: *
Your answer
Adresa de e-mail a părintelui: *
Your answer
Prenumele participantului la atelier (ex: Maria) *
Your answer
Numele de familie al participantului la atelier (ex: Popescu) *
Your answer
Vârsta participantului la atelier (ani împliniți) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ideo Ideis. Report Abuse