Bluestanssikurssi 12.8. ja 19.8.
Tervetuloa tanssimaan sielukasta bluesia! Blues on juureva ja ilmaisuvoimainen tanssi, joka kattaa laajan tunteiden, tunnelmien ja musiikkityylien skaalan.

Bluestanssin juuret ovat syvällä afroamerikkalaisessa historiassa, ja bluesia on soitettu ja tanssittu aina 1900-luvun alusta lähtien. Tanssin alkuperä näkyy ja tuntuu edelleen bluesin liikekielessä ja tanssin ja musiikin vahvassa yhteydessä ja ilmaisuvoimassa.

Tällä blueskurssilla tanssimme bluesia paritanssina ja käymme läpi bluestanssin juuria kunnioittavia perusteita ja sen yleisimpiä tyylilajeja. Perusteisiin kuuluu mm. tanssiasento ja pulssi ja tyylilajeista tutustumme ainakin juurevaan ja rytmikkääseen Chicago bluesiin sekä pehmeämpään Ballroom bluesiin.

Tervetuloa kahden kerran Blues-tiiviskurssille elokuussa. Tunnit ovat torstaisin 12.8. ja 19.8. klo 17.30-19.00 Hertsikan Pumpun asukastilassa. Osoite Hiihtomäentie 36.

Kurssin hinta 40 euroa. Minimi 8 osallistujaa. Mikäli osallistujia ilmoittautuu enemmän kuin 12 kurssipaikka vaihtuu.

Ilmoittautuinen 5.8. mennessä.

Et tarvitse kurssille omaa paria, vaihdamme pareja. Tällä kurssilla tanssimme pääosin yhdessä roolissa, mutta voit ilmoittautuessa vapaasti valita tanssitko viejänä vai seuraajana. Päälle liikkumiseen sopivat vaatteet ja luistavat kengät.

Kurssin opettajina toimivat Arja Sahlberg ja Annika Häggblom

Arja Sahlberg on opettanut bluesia vuodesta 2014 Jazz Factoryssa Helsingissä, mutta myös muualla Suomessa sekä Tallinnassa. Arja on sijoittunut finaaliin monissa kansainvälisissä blueskisoissa. Tärkeintä hänelle bluesissa on yhteys musiikkiin ja tanssipariin, mikä myös heijastuu hänen opetuksessaan.

Annika Häggblom on aktiivinen bluestanssin harrastaja ja opettanut bluesia Helsingissä vuodesta 2019. Annika kuuluu myös Helsinkiläiseen Out of the Blues -esiintymisryhmään. Eniten bluesissa häntä innostaa tanssin ilmaisuvoima ja yhteys tanssipariin.
Etunimi *
Sukunimi *
Sähköposti *
Puhelin *
Ilmoittaudun kurssille *
Kotikaupunginosasi (tai kotipaikkakunta, jos muu kuin Helsinki)
Mistä kuulit kurssista?
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy