✔ Δήλωση Συμμετοχής στο εργαστήριο: «Εισαγωγή στην Τεχνητή Νοημοσύνη με απλά λόγια» στο Ηράκλειο


Ο Σύλλογος ΨηφίΔα (www.psifida.gr) για την Κατανόηση και την Προώθηση της Επιστήμης της Πληροφορικής και την Ψηφιακή Δημιουργικότητα έχει ξεκινήσει κύκλο ψηφιακής εκπαίδευσης ενηλίκων πραγματοποιώντας σεμινάρια εντελώς δωρεάν για όλες και για όλους.

Το τρίτο εργαστήριο έχει ως θέμα: «Εισαγωγή στην Τεχνητή Νοημοσύνη με απλά λόγια» και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18η Δεκεμβρίου 2023, από 6–8 μ.μ., στο αμφιθέατρο του 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου – Λεωφόρος Δημοκρατίας 12, Ηράκλειο (Χάρτης Πρόσβασης)

Εισηγητής θα είναι ο κ. Γιάννης Φαρσάρης, Καθηγητής Πληροφορικής και συγγραφέας.

Στο εργαστήριο θα επιχειρηθεί μια πρώτη γνωριμία με τον επερχόμενο κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης, της μηχανικής μάθησης και της ρομποτικής: Ιστορική αναδρομή, επεξήγηση βασικών εννοιών με παραδείγματα και ζωντανή χρήση εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης.

Τα ανοικτά σεμινάρια του Συλλόγου ΨηφίΔα απευθύνονται σε οποιονδήποτε, χωρίς να προαπαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις Πληροφορικής ή άλλες. Οι Εισηγητές είναι μέλη του Συλλόγου και πραγματοποιούν τα μαθήματα εθελοντικά.

Απαραίτητη η Δήλωση Συμμετοχής στην φόρμα που ακολουθεί.

Όποιος επιθυμεί να λάβει Βεβαίωση Παρακολούθησης του εργαστηρίου, θα πρέπει να συμπληρώσει ηλεκτρονικά ένα Ερωτηματολόγιο σχετικά με την Τεχνητή Νοημοσύνη.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ονοματεπώνυμο: *
Το e-mail σας: *

✔ Όποιος επιθυμεί να λάβει Βεβαίωση Παρακολούθησης του εργαστηρίου, θα πρέπει να συμπληρώσει το ακόλουθο ερωτηματολόγιο σχετικά με την Τεχνητή Νοημοσύνη πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://bit.ly/erotimatologio-ai

(Τα αποτελέσματα του Ερωτηματολογίου θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη διεξαγωγή έρευνας, χωρίς την αναφορά του ονόματός σας ή άλλων προσωπικών δεδομένων):

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy