Herdenkingslint 2021 NIM-ROERMOND
De herdenking begin september bij het Nationaal-Indië monument in Roermond zal dit jaar wederom geen doorgang vinden in de bekende vorm i.v.m. het coronavirus. Toch zal deze dag niet ongemerkt voorbij gaan. Via deze site is het mogelijk om een z.g.n. Herdenkingslint aan te vragen. Deze linten, in de kleuren Rood, Wit of Blauw, zullen tijdens de herdenking (zonder publiek) bij het monument aanwezig zijn en na afloop naar de aanvrager worden opgestuurd. Op dit lint kunt u een naam en legeronderdeel laten drukken. De linten zijn bedoeld voor de gesneuvelde, de veteranen, de overleden veteranen en een ieder ander die u wilt eren op deze dag. Tevens zal op ieder lint de tekst NIM2021 worden vermeld. De kosten voor het aanvragen zijn 7,50 , dit is verdeeld in 2,50 voor de productie en verzending, 2,50 voor de Stichting Vrienden van het monument en 2,50 voor de stichting KNING (Stichting Kinderen en Kleinkinderen van Nederlands-Indië- en Nieuw-Guinea-veteranen). Dus buiten een mooi aandenken steunt u ook 2 goede doelen.  

De linten kunnen tot eind augustus aangevraagd worden - Sluitingsdatum voor 2021 is bereikt

https://www.facebook.com/Boomwens


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voorbeeld 2021
Gegevens aanvrager
Via deze gegevens versturen wij het lint na afloop van de herdenking
Voor en Achternaam *
Adres *
Postcode n Woonplaats *
De linten
De linten zijn beschikbaar in 3 kleuren: Rood, Wit en Blauw. Samen vormen zij de Nederlandse vlag. We willen deze kleuren evenredig verdelen.  U kunt aangeven naar welke kleur uw voorkeur uitgaat, we kunnen echter niet garanderen dat het deze kleur ook gaat worden maar doen onze best. Maakt het u niet uit dan kunt u dat ook aangeven, maakt het voor ons stukken gemakkelijker.
Rood met witte opdruk
Wit met blauwe of rode opdruk
Blauwe met witte opdruk
Welke naam wilt u op het lint vermeld zien *
Legeronderdeel (optioneel)
kleur van het lint *
Bestellen *
Betalen
Betalen kan via de link in het volgende scherm (na verzenden) lukt dit niet dan wordt er een betaalverzoek via de mail gestuurd. Verder contact kan via stamp@hetnet.nl of betaal via onderstaande linkof door storting van 7,50 op  IBAN NL80SNSB0706121082  t.n.v. Stichting KNING
( Stichting Kinderen en Kleinkinderen van Nederlands-Indië- en Nieuw-Guinea-veteranen)


A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy