Elfborgsmarschen Online 2021
Detta är anmälan för att deltaga på Online varianten år 2021.
För att deltaga krävs väldigt kort om uppgifter. Adress krävs för att kunna skicka ut medalj för fullföljande av utmaningen, fylls det inte i tar vi det som att du inte vill ha medalj.

Kostnad: 200:- oavsett längd. Efter att skickat in mailet får du nyttig info ihop med kvitto på att du skickat in detta formulär (finns längst ner på sidan).

För mer info se Elfsborgsmarschen på Facebook, samt dess Evenemang. (https://www.facebook.com/elfsborgsmarschen)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Namn *
Mobilnummer *
Adress (Gatuadress, postnummer, ort) *
Tänkt längd att marschera *
Hur många EBM har du gått tidigare? (första, trettonde etc.) *
Var du anmäld till den fysiska EBM 2021 innan den ställdes in? *
Nyttig info
Betalning sker via följande metoder:
1. Swish till 123 6121 271 (Partille Hemvärn) - märk med ditt namn
2. Kontoöverförning - clearing 8105-9 konto 693 396 670-4 (Swedbank). Märk betalningen med något som går att lätt identifiera i din anmälan (exempel mobilnummer).

Längder:
Antingen 2x 20km eller 2x 40km. Måste inte vara 2 dagar efter varandra bara det fullföljs innan 23:59 31 December 2021. För soldater ska du ha en packning på 10kg + vatten (vatten får inte räknas in på de 10kg). Kom ihåg att skriva det vid inskick av resultat.

Hur man skickar in sitt resultat:
Om du inte har en app ännu är ett alternativ "Runkeeper" som finns för både android och iphone.
Dokumentera dina marscher med en app på din telefon/klocka som sedan kan uppvisa sträcka och tid den genomfördes, ta en skärmbild. Om din app har något sätt att skapa en bild med resultat och en tagen bild skicka gärna den.

Skicka in den via att skriva till oss på Facebook (https://www.facebook.com/elfsborgsmarschen), alternativt skicka in den via mail till info@elfsborgsmarschen.se och titulera mailet "Resultat Elfborgsmarschen Online". Skicka då från samma mail du anmälde här. Går även att lägga upp det publikt på sociala medier, tagga oss i bilden och skriv till oss!

Vi uppskattar om du lägger upp på sociala medier att tagga oss på Facebook eller Instagram (@Elfsborgsmarschen).

GDPR:
Din information sparas för referens för fullföljning av marsch och statistik. Efter att marschen är fullföljd (att alla uppgifter är fullföljda och den anses som klar) kommer endast statistik sparas utan personliga identifieringar. Vill du att vi rättar eller tar bort din information innan dess måste du skicka in till info@elfsborgsmarschen.se med tituleringen "GDPR:Elfborgsmarschen Online". Du måste skicka med den mail som är anmäld här, annars kommer vi efterfråga kopia på ID-kort med vidimering av annan person. Observera att viss information, exempelvis betalningen, kan vi inte ändra på pga lagkrav.
Dina uppgifter sparas på Google Drive fram tills marschen är fullföljd och är tillgänglig för Elfsborgsmarschens ledning.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy