Melaveikkojen koulutuksiin ilmoittautuminen
Kaikissa koulutuksissa on paikkoja rajallisesti. Jos kurssin perässä lukee TÄYNNÄ, voit ilmoittautua vielä varasijoille. Jos näet Melaveikkojen toimintakalenterissa koulutustapahtuman, mutta et löydä sitä täältä, koulutus on jo täyttynyt ja se on poistettu näkyvistä.  Koulutuksen järjestäjä lähettää sinulle hyvissä ajoin kaikki tarvittavat ennakkotiedot ja mahdolliset maksuohjeet koulutuksesta hyvissä ajoin. Koulutusten kuvaukset löytyvät sivun https://www.melaveikot.fi/melomaan/koulutusta -alisivuilta.

Vuoden 2022 koulutukset toteutetaan THL:n voimassaolevien määräysten ja ohjeiden mukaisesti. 2 metrin etäisyys muihin toteutuu koko koulutuksen ajan.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Osallistujan nimi *
Osallistujan puhelin *
Varmuuden vuoksi, jos kouluttaja ei pääse lähettämään sähköpostia sinulle mahdollisista muutoksista
Osallistun melontakoulutukseen
Clear selection
Lisätiedot
Mahdolliset liikkumis-, aikataulu- tai toiminnallisuusrajoitteet tai toivomukset tai kysymykset vain kouluttajan tiedoksi. Muut kuin  perus- ja perhekurssit ovat jäsenkoulutuksia, jotka edellyttävät toimintavuoden maksettua jäsenmaksua (40 euroa). Ilmoita lisätiedoissa myös lahjakortin tarkistusnumero, jos melontakurssi on sinulle lahja. Silloin sinulle ei lähetetä melontakurssista laskua.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy