Melaveikkojen koulutuksiin ilmoittautuminen
Kaikissa koulutuksissa on paikkoja rajallisesti. Jos näet Melaveikkojen toimintakalenterissa koulutustapahtuman, mutta et löydä sitä täältä, koulutus on jo täyttynyt ja se on poistettu näkyvistä. Koulutuksen järjestäjä lähettää sinulle hyvissä ajoin kaikki tarvittavat ennakkotiedot ja mahdolliset maksuohjeet koulutuksesta hyvissä ajoin. Koulutusten kuvaukset löytyvät sivun https://www.melaveikot.fi/melomaan/koulutusta -alisivuilta.

Vuoden 2020 koulutukset toteutetaan THL:n voimassaolevien määräysten ja ohjeiden mukaisesti. 2 metrin etäisyys muihin toteutuu koko koulutuksen ajan ja yli 70-vuotiailla ei ole osallistumismahdollisuutta.
Email address *
Osallistujan nimi *
Osallistujan puhelin *
Varmuuden vuoksi, jos kouluttaja ei pääse lähettämään sähköpostia sinulle mahdollisista muutoksista
Osallistun koulutukseen
Clear selection
Lisätiedot
Mahdolliset liikkumis-, aikataulu- tai toiminnallisuusrajoitteet tai toivomukset tai kysymykset vain kouluttajan tiedoksi. Perhe- ja peruskurssille ilmoittautuja vahvistaa osallistumisensa maksamalla kurssimaksun tilille Melaveikot ry, Danske Bank FI65 8000 1600 2487 52 viitenumerolla 100023. Kurssin voi maksaa myös Smartum Pay -mobiilisovelluksella tai -seteleillä. Muut kurssit ovat jäsenkoulutuksia, jotka edellyttävät toimintavuoden maksettua jäsenmaksua (40 euroa).
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy