Romei Businessrun

Zondag 1 oktober 2017 wordt de Herfstloop Liemers gehouden. Onderdeel van deze wedstrijd in Babberich is de Romei Businessrun.

  Businessrun pakket

  Het inschrijfgeld bedraagt €100,- per team (max. 4 deelnemers). Voor dit inschrijfgeld kunt u het volgende van de Herfstloop Liemers verwachten: - Deelname aan de businessrun - Prijzen voor de drie snelste teams - Startnummers met chip voor de tijdregistratie - Ontvangst en catering bij Landgoed Halsaf aan de Beekseweg 2 in Babberich. - Health check verzorgd door de Romei Therapie en Training / www.romei.nl - Na afloop van de prestatie nagenieten (en trots zijn op de teamprestatie) onder genot van een hapje en drankje - Een leuke herinnering voor alle lopers - Een foto van uw team - De mogelijkheid om uw eigen spandoek (niet hoger dan een dranghek (80cm)) met het bedrijfslogo langs het parcours te plaatsen - Vermelding bedrijfsnaam + korte toelichting (zelf aan te leveren) door de wedstrijd speaker. - De teamuitslag wordt gepubliceerd in diverse mediabronnen.

  Kosten

  ** Deelname team voor de Romei Businessrun: € 100,- Een factuur wordt gestuurd met de hieronder ingevoerde gegevens. Aansluitend dient deze binnen 14 dagen overgemaakt te worden.
  This is a required question

  Uiterste aanmelddatum

  Aanmelden kan tot uiterlijk 26 september 2017.
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  Must be a valid email address
  This is a required question