Sinisten kuntavaaliehdokkaaksi!
Kuntavaalit 2021 lähestyvät! Me Siniset tahdomme, että suomalaisten asioita hoidetaan jokaisessa kunnassa hyvin, ja siksi haemme nyt ehdokkaita mukaamme tekemään uudistustyötä turvallisemman ja perhemyönteisemmän Suomen puolesta. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta politiikasta - tärkeintä on, että olet kiinnostunut hoitamaan oman kuntasi asioita mahdollisimman hyvin.

Jätä tällä lomakkeella yhteystietosi, jos haluat liittyä loistavien ehdokkaiden joukkoon! Voit ilmoittaa joko oman kiinnostuksesi ehdokkuudesta tai vinkata meille hyvää tyyppiä, joka sopisi ehdokkaaksi. Lomake ei ole vielä sitova, vaan alueesi paikallisyhdistyksestä otetaan kiinnostuneisiin yhteyttä, jotta matka kohti vaaleja voi alkaa.

Mikäli haluat tietää lisää ehdokkuudesta tai puolueestamme, voit aina olla yhteydessä: info@sininentulevaisuus.fi! :) Tutustu kuntavaaliohjelmaamme täällä: https://www.sininentulevaisuus.fi/?page_id=35

Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain ehdokkuudesta kiinnostuneiden kontaktointia varten. Valitsemasi kunnan alueella toimivan paikallisyhdistyksen puheenjohtaja saa yhteystietosi kontaktointia varten, koska ehdokkaat asetetaan nimenomaan paikallisesti. Lomakkeella kerätyt tiedot poistetaan viimeistään ehdokasasettelun päättyessä.
Oletko itse kiinnostunut ehdokkuudesta vai vinkkaatko kaverista, joka voisi olla? *
Nimi *
Kotikunta *
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite
Oletko sinä (tai vinkkaamasi kaveri) Sinisten jäsen? *
Lisätietoja sinusta tai vinkkaamastasi kaverista
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy