Inscripció socis
Aquest formulari està pensat perquè l'omplin totes les persones que estiguin interessades en donar-se d'alta de l'associació o a continuar formant-ne part.
Agrairem que ompliu tots i cadascun dels apartats corresponents.
Moltes gràcies
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom *
Cognoms *
Comarca de residència *
DNI *
Correu electrònic *
Telèfon mòbil *
Confirma el teu correu electrònic *
Autoritzo exclusivament a l'Associació de Guies del Parc Nacional a fer ús de les meves dades *
Les vostres dades personals s’incorporaran en els fitxers de l’Associació de Guies Interpretadors del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici únicament per a la finalitat d'informar de qüestions relacionades amb el Parc Nacional i la pròpia associació segons els propis Estatuts. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podreu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició tot enviant un correu a info@guiesdelparc.org 
Hi ha dos formats per a ser soci/a de l'Associació en funció de les teves necessitats i amb una quota corresponent a cada cas.
Tipologia de soci: SOCI/A - GUIA EN ACTIU
Aquest soci/a caldrà que estigui donat d'alta com a guia autònom o empresa, seguint totes les normatives i obligacions de la legislació actual per dur a terme la seva activitat. Podrà incloure les seves propostes a l'Agenda del Parc Nacional,  sortirà a la web de www.guiesdelparc.org, serà inclòs al llistat de guies en actiu per a possibles distribucions de feines i d'altres beneficis que s'esdevinguin en un futur  
Tipologia de soci: SOCI/A
Aquest soci/a també serà membre de ple dret de l'associació, tindrà accés a totes les informacions, cursos, participació de la Junta o assemblees. No serà comptat en el llistat de guies de la pàgina web i no podrà rebre tasques directes de l'associació ni participar en l'agenda d'activitats del Parc Nacional.
No oblidis prendre nota del compte corrent de l'Associació!
Pren nota del compte corrent de l'Associació de Guies del Parc Nacional: ES40 0182 1868 1902 0162 0512 (BBVA).

Caldrà ingressar 10€/any (socis) o 20€/any (socis-guies en actiu) i enviar un justificant del pagament a guiesdelparc@gmail.com.

IMPORTANT: Alhora de fer la transferència cal seguir el següent format a l'apartat concepte: "Quota 2020 Nom Cognom". Exemple: "Quota 2020 PERE PALLARES".
Ens vols deixar algun comentari?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy