Asiakashankkija - Salezure Oy - Helsinki
Haluatko työskennellä sähköalan markkinajohtajan tuotteiden myynnissä? Haluatko omalla tekemiselläsi vaikuttaa tulotasoosi? Haluatko työskennellä tiiviissä ja hyvässä porukassa stadin ytimessä? Jos sanoit kyllä, saatat olla sopiva lisä meidän sähkö -teletiimiimme!

Sähkömyynnissä pääset konkreettisesti vaikuttamaan kestävään kehitykseen ja tarjoamaan kuluttajille erittäin kilpailukykyisiä ja monipuolisia tuotteita vahvalta ja luotetulta brändiltä. Myynti tehdään asiakkaalle aina ratkaisupohjalta, eli pääset myös haastamaan itseäsi ja oppimaan sähkömarkkinoista!


Me Salezurella olemme uusi ja nälkäinen myyntifirma ja uskomme yhdessä tekemiseen ja tiimimme yhteiseen tulevaisuuteen. Nauramme paljon ja järjestämme säännöllisesti erilaisia After Workkeja työporukallemme. Meillä Salezurella pääset olemaan osana sitoutunutta ja tiivistä myyntitiimiämme ja pääset todistamaan uuden toimijan kasvua ja menestystä!Tarjoamme sinulle:

1. Vakituisen kokoaikaisen 37,5h/vk työsuhteen kasvavassa ja sitoutuneessa tiimissämme.
2. Kattavat koulutukset myyntiin ja sähkömarkkinoihin liittyen.
3. Kilpailukykyisen takuupalkan ja reilut provisiot, joilla voit tienata jopa 4000e/kk
4. Hyvät kohderyhmät ja toimivan projektin, jossa pääset kehittämään itseäsi ja oppimaan sähkömarkkinoista.


Odotamme sinulta halua oppia uutta ja olla osana kasvavaa yritystämme. Etuna nähdään kokemus myyntityöstä tai kiinnostus myyntiä kohtaan.


Etsimme yhteensä viittä kokoaikaista työntekijää ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Meille ei ole tärkeintä se mitä olet aiemmin tehnyt, vaan se mitä olet valmis tekemään tulevaisuudessa. Hae siis heti!

Email address *
Koko nimi *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Milloin voisit aloittaa? *
Your answer
Yhteystietoja käytetään vain Salezure Oy:n sisäisiin rekrytointitarkoituksiin.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Salezure Oy. Report Abuse