XV Jornades: Violències Masclistes i VIH / XV Jornadas: Violencias Machistas y VIH
7 de febrer de 2020 - Espai: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10 ) - Barcelona
Inscripcions
Des de Creación Positiva volem realitzar aquestes jornades formatives dirigides a persones professionals dels àmbits social i sanitari així com d'altres agents socials de tot l'Estat que treballen en l'àmbit de les violències masclistes i de la salut sexual.

Per assistir és necessari emplenar aquest formulari d'inscripció abans del 31 de gener del 2020.

Ens agradaria recordar que la formació impartida en aquestes jornades és gratuïta. A l'hora de realitzar la inscripció té en compte que només comptem amb 100 places i per tant, la no assistència, una vegada atorgada la plaça, comporta que altra professional s'ha pogut quedar sense gaudir de a la formaició.
Inscripciones
Desde Creación Positiva queremos realizar estas jornadas formativas dirigidas a personas profesionales del ámbito social y sanitario y a otros agentes sociales de todo el Estado que trabajan en el ámbito de las violencias machistas y de la salud sexual.

Para asistir es necesario rellenar este formulario de inscripción antes del 31 de enero de 2020.

Nos gustaría recordar que la formación impartida en estas jornadas es gratuita. Al realizar la inscripción ten en cuenta que solamente contamos con 100 plazas y por tanto, la no asistencia, una vez otorgada la plaza, supone que otra profesional se habrá podido quedar sin disfrutar de la formación.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of creacionpositiva.org. Report Abuse